Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προς πώληση μια «ιαπωνική» Ferrari J50

Ελλάδα 19:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προς πώληση μια «ιαπωνική» Ferrari J50

ΝΕΑ

Προς πώληση μια «ιαπωνική» Ferrari J50

ΝΕΑ

Η J50 είναι ένα μοντέλο της Ferrari που διατέθηκε μόνο στην Ιαπωνική αγορά, έχουν κατασκευαστεί μόλις 10 και μια από αυτές πωλείται.

Advertisement
Advertisement

Όλες οι Ferrari είναι ξεχωριστές με κάποιο τρόπο. Η J50, είναι ξεχωριστή γιατί είναι «άγνωστη» για τον υπόλοιπο κόσμο και έχουν κατασκευαστεί μόλις 10.

Η Ferrari J50 είναι βασισμένη στην 488, έχει τις επιδόσεις και πολλά άλλα αλλά με εντελώς διαφορετικό αμάξωμα και φυσικά πολύ πιο σπάνια. Η J50 δημιουργήθηκε το 2016 ως ένας τρόπος για να τιμήσει τα 50 χρόνια της η Ferrari στην Ιαπωνία. Η παραγωγή που είχε προαναγγελθεί για το αυτοκίνητο ήταν 19 μονάδες, οι οποίες ήταν μόνο για την ιαπωνική αγορά και εν τέλει κατασκευάστηκαν μόνο 10. Η συγκεκριμένη J50 διατίθεται προς πώληση από το Rosso Scuderia, μια αντιπροσωπεία Ferrari στο Τόκιο και φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης της είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο μαύρο χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Ολόκληρο το εξωτερικό είναι φινιρισμένο σε Nero Daytona, ενώ το εσωτερικό είναι επενδυμένο με μαύρη Alcantara και μόνο οι ζάντες δεν είναι μαύρες αλλά έχουν σκούρα γκρι απόχρωση (Grigio Corsa). Κάπως έτσι τα κίτρινα εμβλήματα της Ferrari που βρίσκονται σε όλο το αμάξωμα, ξεχωρίζουν από μακριά. Ο κινητήρας είναι ο 3λίτρος twin-turbo V8 της 488, με λίγο αυξημένη απόδοση που φτάνει τους 690 ίππους και διοχετεύονται στους πίσω τροχούς μέσω κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 7 ταχυτήτων. Η τιμή του αυτοκινήτου είναι 3,6 εκατομμύρια δολάρια που με βάση τη σπανιότητά του, είναι μάλλον «λογικό» κόστος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίθανη καραμπόλα μεταξύ Ferrari (+video)
Γκουρού της τεχνολογίας ο νέος CEO της Ferrari
Έρχεται η εξηλεκτρισμένη αναβίωση της Ferrari Dino

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement