Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίθανη καραμπόλα μεταξύ Ferrari (+video)

Ελλάδα 7:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίθανη καραμπόλα μεταξύ Ferrari (+video)

ΝΕΑ

Απίθανη καραμπόλα μεταξύ Ferrari (+video)

ΝΕΑ

Διερχόμενοι οδηγοί σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν όχι μία, αλλά τρεις Ferrari να συγκρούονται.

Advertisement
Advertisement

Όταν όλα συνωμοτούν εναντίον σου, καλύτερα να μείνεις σπίτι σου. Τα παραπάνω βίωσαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τρεις ιδιοκτήτες κεντρομήχανων μοντέλων της Ferrari, κατά την διάρκεια μίας συνάντησης «εξωτικών» τετράτροχων που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Φιλαδέλφειας στις ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, στο περιθώριο του ετήσιου ραντεβού Supercar Show, όπου και συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες supercar από όλη την αμερικανική επικράτεια, ο ιδιοκτήτης μίας μαύρης Ferrari 488 GTB αποφάσισε να δείξει τις οδηγικές του ικανότητες.

Advertisement
Advertisement

Εκμεταλλευόμενος ένα άδειο κομμάτι του αυτοκινητόδρομου, προσπάθησε να εντυπωσιάσει τους υπόλοιπους κατόχους μοντέλων αντίστοιχης ιπποδύναμης και πρεστίζ, αλλά χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όπως θα παρατηρήσετε στο παρακάτω βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε μέσα από μία McLaren 600LT, ο οδηγός της 488, βλέποντας ότι φτάνει πολύ γρήγορα στο προπορευόμενο όχημα, αντί να φρενάρει, έκανε έναν απότομο ελιγμό, προκαλώντας άθελά του ένα εντυπωσιακό ατύχημα.

Και αυτό γιατί στη μεσαία λωρίδα βρισκόταν μία κόκκινη Ferrari 488 Pista, η οποία μετά την επαφή που είχε κατέληξε στο προστατευτικό τοιχίο, όπως και η GTB, αφού όμως έβγαλε εκτός μάχης μία μαύρη 458 Italia. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και τα τρία μοντέλα της φίρμας από το Μαρανέλο υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα supercars πουλήθηκαν στην Ελλάδα; Ποια είναι αυτά
Ο Vettel πουλάει τα supercars του
«Σκούπα» της αστυνομίας για «κόντρες» με supercars (video)


Advertisement