Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προς πώληση η τελευταία Bugatti Veyron Super Sport

Ελλάδα 5:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προς πώληση η τελευταία Bugatti Veyron Super Sport

ΝΕΑ

Προς πώληση η τελευταία Bugatti Veyron Super Sport

ΝΕΑ

Δύσκολα θα βρει κανείς ένα σύγχρονο υπεραυτοκίνητο, τόσο ιδιαίτερο και αποκλειστικό όσο η συγκεκριμένη Bugatti Veyron Super Sport. Είναι η τελευταία πανίσχυρη Super Sport που κατασεκυάστηκε και θα μπορούσε να γίνει δικής σας τον επόμενο μήνα καθώς βγαίνει στο σφυρί. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η μοναδική αυτή Veyron Super Sport σε εντυπωσιακό μαύρο χρώμα με κατακόκκινο εσωτερικό θα δημοπρατηθεί τον επόμενο μήνα στο “The Goodwood Festival of Speed Sale”, στο Goodwood της Μ. Βρετανίας από τον οίκο Bonhams στις 13 Ιουλίου.

bugatti-veyron-supersport-last-640-4

Κάτι μας λέει ότι δεν αποκλείεται να ξεσπάσει και ένας μικρός “πόλεμος” μεταξύ των συλλεκτών που θα παραβρεθούν στον συγκεκριμένο πλειστηριασμό. Όπως και να το κάνουμε είναι η τελευταία Veyron Supersport που βγήκε από τις γραμμές παραγωγής, μια από τις μόλι 30 που κατασκευάστηκαν συνολικά και έχει μάλιστα μόλις 550 χλμ. (περίπου) στο οδόμετρό της.

Advertisement
Advertisement

bugatti-veyron-supersport-last-640-5

Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε πως η δημιουργία της Bugatti είχε στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή ως το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο για περίπου επτά χρόνια. Η Super Sport ήταν ακόμη πιο δυνατή από την “στάνταρ” Veyron και απέδιδε 1.200 ίππους, 200 περισσότερους από εκείνη, χάρη στις μικρές μετατροπές που είχαν κάνει οι μηχανικοί της εταιρίας στον τεράστιο W12 των 8.000 κ.εκ. με τα τέσσερα τούρμπο. Χίλιαδιακοσια άλογα ήταν αρκετά για μια τελική της τάξης των 415 χλμ./ώρα ή πάνω από 430 χλμ./ώρα, χωρίς τον ηλεκτρονικό περιοριστή ταχύτητας…

bugatti-veyron-supersport-last-640-2

Advertisement

Το υπεραυτοκίνητο της Bugatti συνοδεύεται φυσικά από όλα τα απαραίτητα χαρτιά και πιστοποιητικά γνησιότητας και εκτιμάται πως η τιμή του θα σκαρφαλώσει ακόμη και πάνω από τα 2.000.000 ευρώ πριν το σφυρί ακουστεί για τελευταία φορά.

bugatti-veyron-supersport-last-640

Advertisement