Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προς ανανέωση η Porsche Cayenne

Ελλάδα 16:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προς ανανέωση η Porsche Cayenne

ΝΕΑ

Προς ανανέωση η Porsche Cayenne

ΝΕΑ

Η Porsche βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών για την παρουσίαση της ανανεωμένης γενιάς της Cayenne.

Advertisement
Advertisement

Eδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν οι φήμες για την επερχόμενη άφιξη της ανανεωμένης Cayenne, με την Porsche να επεμβαίνει κατά κύριο λόγο σε μικρές αισθητικές αλλαγές και σε “ενημέρωση” του ψηφιακού υπόβαθρου του μεγάλου SUV της.

Από τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει δεν θα πρόκειται για κάποια δραματική αλλαγή, αλλά για ένα συγκρατημένο facelift.

Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, οι μεγαλύτερες αλλαγές θα υπάρχουν στο εμπρός μέρος, με λίγο διαφορετικά φωτιστικά σώματα, επανασχεδιασμένη μάσκα και διαφορετικούς προφυλακτήρες.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος θα υπάρχουν επίσης νέα φωτιστικά σώματα μεγαλύτερα σε διαστάσεις από ότι στο υπάρχον μοντέλο, ενώ διαφορετικής σχεδίασης θα είναι και ο προφυλακτήρας.

Στο σαλόνι θα ενσωματωθεί ένα νέο σύστημα infotainment με μεγαλύτερη οθόνη και πιο εξελιγμένες δυνατότητες, ενώ θα μειωθούν οι φυσικοί διακόπτες. Θα υπάρχει επίσης και ένας νέος επιλογέας ταχυτήτων αντίστοιχος με αυτόν της 911.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες δεν υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αν και κατά πάγια τακτική θα υπάρξει άνοδος της ισχύος σε κάποια από τα υπάρχοντα μοτέρ. Η ανανεωμένη Porsche Cayenne θα κάνει την εμφάνισή της και επίσημα μετά το μέσον της χρονιάς, οπότε και θα επανέλθουμε με πιο ακριβείς λεπτομέρειες και φωτογραφίες από το νέο μοντέλο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτοιμες να συναρπάσουν οι νέες Porsche Cayenne Platinum (video)
Η Porsche Cayenne της πρώτης γενιάς ξανά στο προσκήνιο
Porsche Cayenne Coupe: Το ταχύτερο SUV στην Πράσινη Κόλαση (+video)