Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche Cayenne της πρώτης γενιάς ξανά στο προσκήνιο

Ελλάδα 16:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche Cayenne της πρώτης γενιάς ξανά στο προσκήνιο

ΝΕΑ

Η Porsche Cayenne της πρώτης γενιάς ξανά στο προσκήνιο

ΝΕΑ

Με τρία σετ αυτοκόλλητων που κάνουν την εικόνα της Cayenne πρώτης γενιάς πραγματικά ξεχωριστή, η Porsche ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 20 χρόνια του πρώτου της SUV.

Advertisement
Advertisement

Το λανσάρισμα της Cayenne το 2002 προκάλεσε περίεργα συναισθήματα στους φανατικούς φίλους της μάρκας αλλά στη συνέχεια, η εμπορική επιτυχία του μοντέλου έγραψε ιστορία.

Για να δώσει στην Cayenne πρώτης γενιάς την αναγνώριση που της αξίζει, το Porsche Classic τμήμα της εταιρείας, καλωσόρισε το SUV επιδόσεων στη γκάμα των furute classics μοντέλων της και ετοίμασε για αυτό μερικές «εκπλήξεις». Το τμήμα της μάρκας που βοηθά τους ιδιοκτήτες κλασικών αυτοκινήτων Porsche να τα διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση, έχει ήδη κατασκευάσει δύο οχήματα βασισμένα στην πρώτη γενιά της Cayenne.

Σε αυτά, το Porsche Classic «δειγματίζει» τρία σετ αυτοκόλλητων που προάγουν την εξατομίκευση. Τα Hunt, Adventure και Rallye, όλα σχεδιασμένα από το τμήμα Style Porsche, μπορεί να μην είναι (ακόμα) έτοιμα προς πώληση αλλά η Porsche λέει πως αποτελούν «παραδείγματα που θα μπορούν να ακολουθήσουν οι ιδιοκτήτες Cayenne πρώτης γενιάς».

Advertisement
Advertisement

«Αυτό το αυτοκίνητο έχει πραγματικό χαρακτήρα», λέει ο Eduard Reichert, Διευθυντής Διαχείρισης Προϊόντων και Ποιότητας του τμήματος Porsche Classic. «Έχουμε δει τι κάνουν ήδη οι ιδιοκτήτες στα οχήματά τους, όταν πρόκειται για παράδειγμα, για σκηνές οροφής, επιπλέον φώτα και ελαστικά παντός εδάφους. Θέλουμε να προσφέρουμε την ευκαιρία να εξοπλίσουν τα αυτοκίνητά τους με έναν πολύ μοναδικό τρόπο. Προσωπικό και σπορ».

Advertisement

Το τμήμα Porsche Classic αυτή τη στιγμή δοκιμάζει αυθεντικά αξεσουάρ για την πρώτης γενιάς Cayenne. Σε αυτά περιλαμβάνονται πατάκια, επενδύσεις για το χώρο αποσκευών, κάποια σχέδια για ζάντες, σχάρες οροφής και λασπωτήρες, με την Porsche να λέει ότι «οι δυνατότητες είναι σχεδόν απεριόριστες» για όλες τις Cayenne ρώτης γενιάς, η οποία παρήχθη έως το 2010, με παραγωγή που έφτασε τις 275.000 περίπου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Porsche Vision GT στο Gran Turismo 7 (video)
Η Porsche εξετάζει μια μεγαλύτερη Cayenne
Η Cayenne Turbo GT είναι η πιο ισχυρή οχτακύλινδρη Porsche

 

 

Advertisement