Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προς ανανέωση η Jaguar XE

Ελλάδα 17:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προς ανανέωση η Jaguar XE

ΝΕΑ

Προς ανανέωση η Jaguar XE

ΝΕΑ

Η Jaguar XE βρίσκεται σε τροχιά ανανέωσης για να αντιμετωπίσει τον ολοένα και σκληρότερο ανταγωνισμό με τον φωτογραφικό φακό των κατασκόπων να συλλαμβάνει το μοντέλο της βρετανικής εταιρίας σε δοκιμές στο δρόμο ουκ ολίγες φορές. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι άνθρωποι της Jaguar, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε έχουν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος με καμουφλάζ, αφήνοντας εκτεθειμένα τις κολώνες αλλά και την οροφή της XE. Λογικά οι εξωτερικές αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον σεντάν θα αφορούν την ανασχεδίαση των προφυλακτήρων και τον φωτιστικών σωμάτων τόσο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν αλλαγές και στα μαρσπιέ με στόχο την ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση της XE.

jaguar-xe-facelift-spy-2

Πιο σημαντικές αλλαγές αναμένονται στα ενδότερα του σεντάν της Jaguar με την XE να αποτελεί ένα από τα πρώτα μοντέλα της εταιρίας που θα φέρει ήπιο υρβιδικό σύστημα για την κίνησή της. Το σύστημα των 48 V θα χρησιμοποιεί μια μικρή μπαταρία ιόντων λιθίου και ο ηλεκτροκινητήρας θα χρησιμοποιείται για να εκκινεί και το μοτέρ εσωτερικής καύσης.

Advertisement
Advertisement

jaguar-xe-facelift-spy-3

Διαφορετικά αναμένονται να είναι και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην καμπίνα, ενώ κάτι αντίστοιχο θα δούμε λογικά και στα συστήματα ασφάλειας του αυτοκινήτου αλλά και σε εκείνα που έχουν να κάνουν με την άνεση και την ψυχαγωγία των επιβαινόντων.

Η ανανεωμένη Jaguar XE αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό στο Σαλόνι της Γενεύης.

Advertisement

Πηγή: carscoops

Advertisement