Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προλάβετε τα τελευταία Nissan GT-R

Ελλάδα 2:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προλάβετε τα τελευταία Nissan GT-R

ΝΕΑ

Προλάβετε τα τελευταία Nissan GT-R

ΝΕΑ

Η Nissan έκλεισε το βιβλίο παραγγελιών για το GT-R στην Ιαπωνία. Το μοντέλο του 2022, κυκλοφόρησε στην εγχώρια αγορά, αποκλειστικά σε εκδόσεις T-spec και Nismo. Στις ΗΠΑ, τα τελευταία μοντέλα είναι τα GT-R Premium και GT-R Nismo.

Advertisement
Advertisement

Στο ιαπωνικό site της Nissan ανακοίνωσε το τέλος λήψης παραγγελιών για το GT-R του 2022 «επειδή ο αριθμός των παραγγελιών έφτασε τον προγραμματισμένο όγκο πωλήσεων».

Η Ιαπωνία δεν είναι η μόνη αγορά όπου ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι πωλήσεις του GT-R. Τον Μάρτιο, το ταχύτερο Nissan καταργήθηκε στην Ευρώπη μετά από 13 χρόνια λόγω των κανονισμών για το θόρυβο. Η Nissan σταμάτησε επίσης να πουλά το GT-R στην Αυστραλία.

Advertisement
Advertisement

Σε ερώτηση γνωστού site αυτοκινήτου στους ιθύνοντες της Nissan σχετικά με την πιθανότητα να παρουσιαστεί ένα μοντέλο του 2023 στην Ιαπωνία και εάν τα μοντέλα του 2022 ή του 2023 προορίζονται ή όχι για τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκείνοι απάντησαν:  «Το GT-R του 2022 κυκλοφόρησε μόνο στην Ιαπωνία, με τα μοντέλα GT-R T-spec και NISMO Special Edition, ενώ οι ΗΠΑ διατήρησαν τα μοντέλα NIS.MO Special Edition και T-spec του 2021. Πέρα από αυτά τα μοντέλα, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω σχέδια ή ανακοινώσεις για μελλοντικά προϊόντα».

Προφανώς, η Nissan παραμένει διστακτική για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για το GT-R της γενιάς R35 και αν αυτό είναι όντως το τέλος του κύκλου ζωής του ή αν θα συνεχίσει να επιβιώνει για άλλη μια χρονιά. Οι νέες παραλλαγές Nissan GT-R του 2022, που πωλούνται στην Ιαπωνία είναι οι: Premium Edition T-spec και GT-R Track Edition Engineered by Nismo, καθώς και μια παραλλαγή Nismo.

Advertisement

Μόλις 100 κομμάτια του μοντέλου προδιαγραφών «T» παρήχθησαν και οι αγοραστές επιλέχθηκαν μέσω λίστας. Το «T-spec» διαθέτει μια σειρά από έξτρα αναβαθμίσεις, όπως νέα κεραμικά φρένα, πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα, μοναδικά γραφικά και μπορεί να παραγγελθεί σε χρώμα Midnight Purple και Millennium Jade, δύο από τις πιο γνωστές και επιθυμητές χρωματικές επιλογές της προηγούμενης γενιάς GT-R.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως ο ήχος «σκότωσε» τον Godzilla
Ένα πειραγμένο GT-R ρυμουλκεί… νταλίκα στο χιόνι (+video)
Πότε θα έρθει και πως θα μοιάζει το νέο Νissan GT-R;

Advertisement