Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρόγραμμα απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων από την Opel

Ελλάδα 7:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρόγραμμα απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων από την Opel

ΝΕΑ

Πρόγραμμα απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων από την Opel

ΝΕΑ

Η Opel Ελλάς εφαρμόζει ένα νέο πρόγραμμα απόσυρσης και ανταλλαγής αυτοκινήτων παλαιότερης τεχνολογίας και την αντικατάστασή τους με τα καινούργια μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Όταν πρόκειται για την απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου, όλοι μας θέλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση σε συνδυασμό με τον καλύτερο διαθέσιμο εξοπλισμό.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Opel έχει αλλάξει σημαντικά σε σχέση με ό,τι ίσχυε πριν, τόσο σε ό,τι αφορά στην κατασκευαστική φιλοσοφία της όσο και στα νέα μοντέλα της.

Με τη συνδρομή του Ομίλου Stellantis, η γερμανική εταιρεία έχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα σύγχρονων αυτοκινήτων τα οποία ικανοποιούν τις αυστηρότερες νόρμες ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος και τις μεταφορικές ανάγκες των υποψήφιων αγοραστών.

Advertisement
Advertisement

Με δεδομένο τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό των μοντέλων της, η Opel Ελλάς εφαρμόζει ένα νέο πρόγραμμα το οποίο ονομάζει «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» και αφορά σε ετοιμοπαράδοτα καινούργια μοντέλα της,

Χάρη σε αυτό, όσοι έχουν ένα παλιάς τεχνολογίας όχημα και θέλουν να το αντικαταστήσουν με ένα νέο μπορούν να επωφεληθούν στο μέγιστο από αυτό.

Advertisement

Η Opel ανακοίνωσε ότι προσφέρει μεγαλύτερη αξία στα παλαιά αυτοκίνητα την οποία μπορούν να διαπιστώσουν όσοι ενδιαφερόμενοι επισκεφτούν κάποια από τις εκθέσεις της για να πάρουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το αυτοκίνητο που κατέχουν ήδη.

Εφόσον το αποφασίσει ο πελάτης, το κέρδος γι’ αυτόν μπορεί να ανέλθει έως και τα 3.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο Opel που θα επιλέξει. Επιπλέον, ο πελάτης θα επωφεληθεί και από την πενταετή εργοστασιακή εγγύηση που ισχύει για κάθε νέο μοντέλο της.

Advertisement

Πέραν αυτών, σε περίπτωση που κάποιος αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel», οι άνθρωποι της εταιρείας αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν και να διεκπεραιώσουν τη διαδικασία απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη. Έτσι, ο τελευταίος διευκολύνεται και δεν χρειάζεται να αφιερώσει χρόνο σχετικά με αυτή.

Η Opel Ελλάς ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά σε ετοιμοπαράδοτα Corsa, Crossland, Mokka και Grandland, δηλαδή στα μοντέλα της τα οποία εντάσσονται στις δημοφιλέστερες κατηγορίες οχημάτων και στην ελληνική αγορά.

Advertisement

Θυμίζουμε ότι το Corsa ήταν πρώτο σε πωλήσεις στη χώρα μας το 2023 στην κατηγορία των supermini οχημάτων, βάσει των επίσημων στοιχείων του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, οι ενδεικτικές τιμές πώλησης του είναι:

Κινητήρας Κιβώτιο Edition Edition Launch pack GS GS Launch pack Ultimate
1.2 75 PS MT5 18.500 € 19.400 € 20.900 €
1.2T 100 PS MT6 19.700 € 20,.600 € 22.100 € 23.300 € 26.800 €
1.2T 100 PS AT8 21.200 € 21.700 € 24.200 € 25.400 € 26.800 €
1.2T 130 PS AT8 25.200 € 26.400 € 26.800 €

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Irmscher πουσάρει το νέο Opel Corsa
Πρωτιά της Opel στα φουλ ηλεκτρικά
Δοκιμή: Opel Astra GSe