Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Irmscher πουσάρει το νέο Opel Corsa

Ελλάδα 5:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Irmscher πουσάρει το νέο Opel Corsa

ΝΕΑ

Ο Irmscher πουσάρει το νέο Opel Corsa

ΝΕΑ

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος κάνει το ανανεωμένο supermini ένα πιο σπορ και πιο δυναμικό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Το Opel Corsa είναι περισσότερο γνωστό ως ένα εκ των δημοφιλέστερων supermini της Ευρώπης και ως το δημοφιλέστερο της Ελλάδας. Το 2023, κατέκτησε την κορυφή στην κατηγορία με 5.846 μονάδες να πωλούνται. Τι γίνεται όμως όταν μία εταιρεία βελτίωσης και τροποποίησης αυτοκινήτων αποφασίσει να το κάνει «νταή»;

Ο Irmscher ξεκίνησε από τα βασικά για να εκθέσει τη σπορ πλευρά του Opel Corsa, δίνοντάς του μία ανασχεδιασμένη μάσκα, ενισχυμένα μαρσπιέ στο πλάι και έναν ειδικά διαμορφωμένο διαχύτη στο πίσω μέρος.

Ταυτόχρονα, πρόσθεσε μία μικρή αεροτομή στο τελείωμα της οροφής, χαρακτηριστικό που προσθέτει περαιτέρω στη σπορτίφ πλευρά και την αεροδυναμική του τροποποιημένου Corsa.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα πρόσθετα και ενισχυμένα μέρη διαμορφώνουν ένα αιχμηρό σύνολο εξωτερικά. Οι τιμές για αυτό το αεροδυναμικό πακέτο, εφόσον θέλει κάποιος να το προσθέσει στο Corsa του, ξεκινούν από τα 750 ευρώ ανά μέρος.

Αναλόγως το μπάτζετ κάποιου, ο οίκος Irmscher δίνει τη δυνατότητα και για νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με σχεδιασμό Turbo Star. Αυτές διατίθενται σε δύο χρώματα, είτε σε μαύρο είτε σε διχρωμία.

Advertisement

Ταυτόχρονα, η γερμανική εταιρεία χαμήλωσε την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 13 χιλιοστά, προσδίδοντας έτσι κι άλλο στη σπορτίφ και την επιθετική πλευρά του. Αυτό το πέτυχε τοποθετώντας πιο κοντά ελατήρια αναρτήσεων τα οποία συνεργάζονται καλύτερα με τα πιο φαρδιά ελαστικά των τροχών.

Οι αναβαθμίσεις υπολογίζεται ότι προσθέτουν έως και 20 ίππους στο κινητήριο σύνολο, αναλόγως τον κινητήρα που έχει από κάτω το καπό του Opel Corsa.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αγαπημένο των Ελλήνων το Opel Corsa
Επίσημο: Το νέο Opel Corsa Hybrid 48V
Πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» από την Opel