Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προ των πυλών το Skoda Enyaq iV Coupe

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προ των πυλών το Skoda Enyaq iV Coupe

ΝΕΑ

Προ των πυλών το Skoda Enyaq iV Coupe

ΝΕΑ

Η τσέχικη εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη teaser στοιχείο για την κουπέ και πιο σπορ εκδοχή του Enyaq.

Advertisement
Advertisement

Ο χορός των teaser στοιχείων για το κουπέ Enyaq αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου που έχει προγραμματιστεί η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου στην Πράγα.

Προς το παρόν οι Τσέχοι μας έχουν δώσει κάποιες εικόνες με το αυτοκίνητο να έχει βαρύ καμουφλάζ και τώρα επανέρχονται με ένα σκίτσο που δείχνει πιο καθαρά το αμάξωμα. Το οποίο, όπως αναμενόταν έχει μια κουπέ γραμμή με ένα έντονα χαμηλωμένο πίσω μέρος της οροφής που δημιουργεί μια πιο δυναμική και σπορ εικόνα διαχωρίζοντας το από το πιο οικογενειακό Enyaq που έχουμε δοκιμάσει.

Η επικλινής οροφή θα χαρίζει στο νέο μέλος της γκάμας μία πιο σπορτίφ εμφάνιση, αλλά ως γνωστόν ότι κερδίζεται σε στιλ χάνεται σε πρακτικότητα. Έτσι, η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ θα μειωθεί κατά 15 λίτρα, στα 570.

Advertisement
Advertisement

H Skoda ισχυρίζεται πως θα έχει το χαμηλότερο αεροδυναμικό συντελεστή (με 0,234) στην κατηγορία του και πως θα έχει ιδιαίτερα ευχάριστα και σπορτίφ δυναμικά χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη αυτά θα προέρχονται από το Enyaq που γνωρίζουμε και τα σχετικά ηλεκτρικά μέρη της μεταβλητής πλατφόρμας MEB. Έτσι, το μοντέλο αναμένεται να κληρονομήσει την τεχνολογία του Enyaq iV, με εκδόσεις ισχύος από 148 έως 265 ίππους και μπαταρίες χωρητικότητας από 55 έως και 82 kWh.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: Το ανανεωμένο Skoda Kodiaq έγινε ακόμα καλύτερο
Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο Skoda Karoq (+video)
Σκέψεις για αμιγώς ηλεκτρική Skoda Octavia