Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πουλάει τον όρχη του για το Nissan 370Ζ! (vid)

Ελλάδα 3:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πουλάει τον όρχη του για το Nissan 370Ζ! (vid)

ΝΕΑ

Πουλάει τον όρχη του για το Nissan 370Ζ! (vid)

ΝΕΑ

Οι άνδρες λατρεύουν τα γρήγορα αυτοκίνητα και θα έκαναν αρκετές θυσίες για να αποκτήσουν ένα. Αποτελούν άλλωστε επέκταση του… ανδρισμού, σύμφωνα με ψυχαναλυτές. Πώς άραγε θα αποχωριστείς ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού σου για ένα sport μοντέλο; Αν πιστέψουμε τα λεγόμενα του Μαρκ Παρίζι, τότε μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο.

Advertisement
Advertisement

Ο συγκεριμένος Αμερικάνος εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του δικτύου CBS «The Doctors» και ανακοίνωσε ότι θα αποχωριστεί τον έναν από τους δύο όρχεις του με αντάλλαγμα 35.000 δολάρια. Στόχος του είναι να αγοράσει το sport coupe της Nissan, το 370Z. Το γεννητικό του όργανο θα παραχωρηθεί για επιστημονική έρευνα και στη θέση του θα τοποθετηθεί τεχνητό.

Η σχετική νομοθεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι αυστηρή και αν πιστέψουμε τα λεγόμενα του κ. Παρίζι, η αφαίρεση του όρχη θα πρέπει να εγκριθεί από την αρμόδια υγειονομική υπηρεσία. Δεν αποκλείεται όλο αυτό το… σκηνικό να έχει στηθεί για προσωπικούς λόγους και το 370Ζ να μη βρεθεί τελικά στο γκαράζ του «γενναιόδωρου» Αμερικάνου.