Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πήρε φωτιά κυνηγώντας ένα Tesla Model S (+video)

Ελλάδα 9:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πήρε φωτιά κυνηγώντας ένα Tesla Model S (+video)

ΝΕΑ

Πήρε φωτιά κυνηγώντας ένα Tesla Model S (+video)

ΝΕΑ

Για να «σταθεί» κάποιο αυτοκίνητο δίπλα στο Tesla Model S, χρειάζεται να έχει αρκετή δύναμη, κάτι που δεν φάνηκε να λείπει από το Nissan Z που ήρθε δίπλα αλλά τελικά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει και έγινε πυροτέχνημα.

Advertisement
Advertisement

Στο video που έχουμε παρακάτω, φαίνεται πως κατέληξε σε φωτιά η προσπάθεια του οδηγού ενός πουσαρισμένου Nissan 370Z.

Ο ιδιοκτήτης του 370Ζ που φαίνεται στο video, ισχυρίζεται πως η ιπποδύναμη του αυτοκινήτου του, ήταν κοντά στους 700 ίππους– κάτι που δυστυχώς δεν μπορεί να διαπιστωθεί εκ των υστέρων μετά τη συγκεκριμένη κατάληξη της προσπάθειας να ακολουθήσει ένα Model S. Η προσθήκη του turbo στον V6 του Nissan, είναι ικανή να φέρει αυτό το επίπεδο της απόδοσης που ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης. Όπως φαίνεται όμως, χρειάζεται προσοχή στη συντήρηση αλλά και στην επιλογή του «βελτιωτή» που θα ασχοληθεί με το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Στο video που ακολουθεί, ο οδηγός του Nissan έρχεται δίπλα στο Tesla, προκειμένου να «ανοίξουν» από ταχύτητα κοντά στα 100 χλμ./ώρα. Ο κινητήρας του Ζ όμως είχε άλλη άποψη, μια και αποφάσισε να σπάσει πριν καλά καλά ο οδηγός του τελειώσει με την αντίστροφη μέτρηση. Ευτυχώς, η φωτιά που ξέσπασε δεν πήρε διαστάσεις και δεν υπήρξε τραυματισμός στους εμπλεκόμενους. Το πίσω μέρος του Nissan θα χρειαστεί σίγουρα λίγη φροντίδα, όπως και ο εγωισμός του οδηγού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Harley-Davidson Livewire εναντίον Tesla Model S (+video)
Newsauto Fleet: Nissan Leaf e+
Δοκιμή: Nissan Juke 1.0 DIG-T 114 PS

Advertisement

 

 

Advertisement