Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Που ξεχωρίζει η νέα Ford Mustang; (video)

Ελλάδα 22:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Που ξεχωρίζει η νέα Ford Mustang; (video)

ΝΕΑ

Που ξεχωρίζει η νέα Ford Mustang; (video)

ΝΕΑ

Η Ford αποκάλυψε τη νέα γενιά Mustang, η οποία μπορεί εξωτερικά να κρατάει τον επιβλητικό της χαρακτήρα, ωστόσο μέσα έγινε μια ριζική σχεδιαστική αλλαγή.

Advertisement
Advertisement

Η 7η γενιά Ford Mustang παραμένει πιστή στην κλασική συνταγή με το επιθετικό σχήμα, ενώ έχει εξελιχθεί τόσο όσο χρειάζεται ώστε να διατηρηθεί η διαχρονική αναγνωρισιμότητα του μοντέλου.

Το εμπρός μέρος με τη νέα σχεδίαση και την πιο αιχμηρή δυναμική που ενισχύεται και από τους πιο λεπτούς, ¨τριπλούς” LED προβολείς, ενώ πλέον θα υπάρχει και οπτικός διαχωρισμός μεταξύ των τετρακύλινδρων εκδόσεων και των V8, καθώς οι μάσκες τους διαφοροποιούνται αισθητά. Παράλληλα η γραμμή της οροφής έχει επιμηκυνθεί, προκειμένου σύμφωνα με τη Ford να διευκολύνεται η είσοδος με…. κράνος, ενώ ακόμα πιο τονισμένα είναι τα πίσω φτερά.

Εσωτερικά, η κλασική διαμόρφωση του ταμπλό της τρέχουσας γενιάς έχει αντικατασταθεί από μια high tech με ένα σύμπλεγμα οθονών. Στην κορυφαία του διαμόρφωση αποτελείται από έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 12,4 ιντσών και την οθόνη των 13,2 ιντσών του συστήματος infotainment SYNC4.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι κρύβει το φουσκωμένο καπό αυτής της Mustang; (+video)
Ταξιδεύοντας με την Ford Mustang Mach-E (+video)
Ford Ranger Raptor: Κορυφαίες off-road τεχνολογίες

Advertisement