Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι κρύβει το φουσκωμένο καπό αυτής της Mustang; (+video)

Ελλάδα 4:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι κρύβει το φουσκωμένο καπό αυτής της Mustang; (+video)

ΝΕΑ

Τι κρύβει το φουσκωμένο καπό αυτής της Mustang; (+video)

ΝΕΑ

Προ ολίγων ημερών, στους δρόμους του Ντιτρόιτ κυκλοφόρησε μια Mustang με ένα καπό… διαφορετικό από τα άλλα, που προφανώς έκρυβε ένα μεγάλο μυστικό.

Advertisement
Advertisement

Το μυστήριο λύθηκε, καθώς οι άνθρωποι της Ford Performance έδωσαν την ευκαιρία στο κανάλι Revan Evan του YouTube, να δουν τι κρύβεται κάτω από αυτό το καπό.

Φέτος έχουμε δει πολλά πρωτότυπα της Ford που αφορούν τη νέα γενιά της Mustang, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2024. Αυτό που ξεχώρισε ωστόσο, ήταν ένα αυτοκίνητο με το εμπρόσθιο καπό τόσο εξογκωμένο προς τα πάνω, που έμοιαζε τελείως ξένο προς οποιαδήποτε έννοια σωστής αεροδυναμικής προσέγγισης. Θα έλεγε κανείς, πως έκρυβε κάποιο μεγάλο blower, από αυτοκίνητο για dragster- ξέρετε, από εκείνα που πολλά μέρη του κινητήρα «περισσεύουν» προς τα πάνω…

Advertisement
Advertisement

Για να λυθεί η «παρεξήγηση», η Ford κάλεσε τον YouTuber, Revan Evan, να μάθει περισσότερα για τη μυστηριώδη Mustang, η οποία αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με την εξέλιξη του νέου μοντέλου. Στην πραγματικότητα, είναι ένα αυτοκίνητο που έχει ένα μοτέρ 7,3 λίτρων (από το Ford Super Duty) με χειροκίνητο κιβώτιο. Το εντυπωσιακό στην ιστορία είναι πως το εξόγκωμα στο καπό, δεν είναι απαραίτητο για τον κινητήρα καθαυτό αλλά για την τεράστια εισαγωγή αέρα που είναι προϊόν 3D εκτύπωσης και τοποθετείται από πάνω του προκειμένου το σύνολο να έχει την απόδοση που υπόσχεται η Ford- με μέγιστη τιμή ροπής τα 644 Nm/4.000 σ.α.λ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πλούσιος εξοπλισμός και άμεση παράδοση για το νέο Ford Puma
Ford Mustang Mach-E: Με όφελος 8.000 ευρώ
Το Fox News μπέρδεψε το ηλεκτρικό Audi του πρίγκιπα Χάρι (+video)