Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Που βεβαιώθηκαν 172 κλήσεις σε μόλις 6 ώρες;

Ελλάδα 2:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Που βεβαιώθηκαν 172 κλήσεις σε μόλις 6 ώρες;

ΝΕΑ

Που βεβαιώθηκαν 172 κλήσεις σε μόλις 6 ώρες;

ΝΕΑ

Απίστευτο και όμως αληθινό… Χωρίς άδεια οδήγησης κινούνταν 15 οδηγοί εκ των οποίων οι επτά συνελήφθησαν.

Advertisement
Advertisement

Πάνω από 28 παραβάσεις την ώρα βεβαίωσαν οι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Κέρκυρας και Λευκάδας κατά τη διάρκεια 6ωρων διαδοχικών ελέγχων.

Ειδικότερα οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων πραγματοποιούν σε τακτική βάση για την πρόληψη παραβατικών ενεργειών, στα νησιά του Ιονίου.

Advertisement
Advertisement

Στο παραπάνω πλαίσιο πρόσφατα οι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Κέρκυρας και Λευκάδας πραγματοποίησαν διαδοχικούς ελέγχους από τις 07:00 έως τις 13:00 στα παραπάνω νησιά με αποτέλεσμα να βεβαιώσουν 172 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε μόλις 6 ώρες! Δηλαδή βεβαίωσαν πάνω από 28 κλήσεις την ώρα.

Μάλιστα η ΕΛΑΣ συνέλαβε και 8 οδηγούς κατά τη διάρκεια των ελέγχων εκ των οποίων ο ένας οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης και οι υπόλοιποι επτά στερούνταν άδειας οδήγησης!

Οι 172 παραβάσεις του ΚΟΚ που βεβαιώθηκαν αφορούσαν μεταξύ άλλων 19 για υπερβολική ταχύτητα, 15 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 16 για μη χρήση κράνους, 6 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 6 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 2 για ερυθρό σηματοδότη, 6 για ανασφάλιστα οχήματα και 13 για μη ύπαρξη Δελτίου ΚΤΕΟ.

Advertisement

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinisi

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ οι… κινητές ντισκοτέκ!
Στη «φάκα» της ΕΛΑΣ κλέφτες αυτοκινήτων με high tech εξοπλισμό!
Πάνω από 695 παραβάσεις καθημερινά στην Αττική!