Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχεται η νέα Ford Mustang;

Ελλάδα 23:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται η νέα Ford Mustang;

ΝΕΑ

Πότε έρχεται η νέα Ford Mustang;

ΝΕΑ

Στο θρυλικό Muscle Car πάντα άρεσε να κάνει εντύπωση και αυτό αναμένεται να κάνει με τον ερχομό της επόμενης γενιάς του.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη Mustang είχε κάνει ντεμπούτο στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης στις 17/4/1964.

Αυτό είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη Ford, ώστε να συνδυάσει τα 60α γενέθλια του ιστορικού Pony Car, αποκαλύπτοντας την -πιθανότατα- στις 17/4/24 σε ένα σενάριο που θα άρεσε στον Τύπο αλλά και στους φίλους της Mustang. Το μοντέλο με την κωδική ονομασία S650 δεν έχει πετάξει από πάνω του τα αυτοκόλλητα του καμουφλάζ, μπορούμε ωστόσο να διακρίνουμε από το σχήμα ότι δεν έχει υπερυψωμένο χαρακτήρα όπως η Mach-E αλλά πλησιάζει αισθητικά στις παραδοσιακές εκδοχές του παρελθόντος.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που θα αλλάξει κατά πάσα πιθανότητα σε σχέση με το παρελθόν, είναι οι μεγάλοι κινητήρες όπως ο V8 χωρητικότητας 5,2 λίτρων που δύσκολα θα χωρέσει σε μία γκάμα που κάνει προσπάθεια για εξισορρόπηση στο θέμα της κατανάλωσης και της εκπομπής CO2. Στη θέση του δεν αποκλείεται να δούμε τον τετρακύλινδρο 2,3 λίτρων της Ford με απόδοση 320 ίππους, μέχρι να προστεθούν αργότερα και ισχυρότεροι κινητήρες.

Μετά το 2024 που θα αποκαλυφθεί η νέα Mustang, θα υποδεχθεί ολοένα και ισχυρότερες εκδόσεις (πιθανός ο ατμοσφαιρικός V8), ενώ δεδομένο θα πρέπει να θεωρήσουμε τον υβριδικό χαρακτήρα. Ένας ηλεκτροκινητήρας ενδεχομένως θα ανεβάσει και άλλο την απόδοση του Ισχυρού Ecoboost, ενώ και η κατανάλωση καυσίμου δεν θα κυμαίνεται σε παράλογα νούμερα που δεν συνάδουν με την ηλεκτρική εποχή που έχουμε μπροστά μας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εκθαμβωτική η νέα Ford Mustang Mach-E GT(Video)
Πότε έρχεται και τι αλλάζει στη νέα Ford Mustang;
Νέα έκδοση Ford Mustang Shelby GT500KR με 912 ίππους

Advertisement