Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο πωλείται μία ιδιαίτερη Porsche 911 Strosek;

Ελλάδα 11:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσο πωλείται μία ιδιαίτερη Porsche 911 Strosek;

ΝΕΑ

Πόσο πωλείται μία ιδιαίτερη Porsche 911 Strosek;

ΝΕΑ

Ονομάζεται Mega 30, έχει κατασκευαστεί μόλις 30 φορές και πωλείται για τρελά λεφτά.

Advertisement
Advertisement

Στο σφυρί βγαίνει μία πολύ ιδιαίτερη κατασκευή, η οποία βασίζεται πάνω στην Porsche 911 αλλά με αρκετές τροποποιήσεις και αλλαγές που την κάνουν ακόμα πιο σπέσιαλ.

Κατασκευάστηκε από την εταιρία Strosek Auto Design και βασίζεται πάνω στην 964. Η εταιρία έβγαλε μόλις 30 κομμάτια, γι’ αυτό και το όνομά της είναι “Mega 30”.

H συγκεκριμένη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μην έχοντας γράψει ούτε ένα χιλιόμετρο στο κοντέρ της.

Advertisement
Advertisement

Ουσιαστικά μιλάμε για μία μετατροπή μιας κλασικής Porsche με αρκετές αλλαγές στο αμάξωμα, όπως για παράδειγμα στον εμπρός προφυλακτήρα και νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Υπάρχουν επίσης νέα LED ημέρας τα οποία είναι ενσωματωμένα στον προφυλακτήρα. Οι θόλοι των τροχών και τα φτερά είναι πιο τονισμένα, έτσι ώστε να χωρέσουν τροχοί 19 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S διαστάσεων 245/30 εμπρός και 295/25 πίσω.

Advertisement

Η εταιρία που έκανε την μετατροπή έχει επέμβει και στον κινητήρα. Ο εξακύλινδρος επίπεδος ατμοσφαιρικός των 3,6 λίτρων έχει νέο πρόγραμμα, διαφορετικούς εκκεντροφόρους, πιο ελεύθερη είσοδο, σπορ εξατμίσεις και νέο καταλύτη. Η απόδοσή του φθάνει στους 300 ίππους ενώ η κίνηση μεταδίδεται μόνο στους πίσω τροχούς..

Advertisement

Η πολύ σπάνια και εντυπωσιακή αυτή restomod 911 βγαίνει σε δημοπρασία και η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 300.000 ευρώ. Πολλά λεφτά για μία 911 μετατροπής, αν και η δουλειά που έχει γίνει είναι πολύ προσεγμένη και με σεβασμό στο πρωτότυπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η φτερούγα της νέας Porsche 911 GT3 RS θα γράψει ιστορία! (+video)
Facelift εν όψει για την Porsche 911
«Βγάζει μάτια» αυτή η προκλητική Porsche 911 Turbo S

Advertisement