Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Facelift εν όψει για την Porsche 911

Ελλάδα 14:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Facelift εν όψει για την Porsche 911

ΝΕΑ

Facelift εν όψει για την Porsche 911

ΝΕΑ

H Porsche βρίσκεται σε φάση τελικών δοκιμών της ανανεωμένης 911 τελευταίας γενιάς, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί προς τα τέλη της χρονιάς.

Advertisement
Advertisement

Η τρέχουσα γενιά της 911, η 992 παρουσιάστηκε το 2018, αποτελώντας ένα αρκετά σημαντικό βήμα για την εξελικτική πορεία του πιο εμβληματικού μοντέλου της εταιρίας.

Σχεδόν 4 χρόνια αργότερα έρχεται η ώρα για το τυπικό facelift στο μέσο χρόνο ζωής ενός μοντέλου, με την Porsche να βρίσκεται στα τελικά στάδια εξέλιξης της ανανεωμένης έκδοσης 992.2

Advertisement
Advertisement

Ήδη γίνονται εντατικές δοκιμές στο δρόμο εν όψει και της επίσημης πρεμιέρας, ενώ έχουμε και κάποιες αρχικές ενδείξεις για τις αλλαγές που θα γίνουν στο μοντέλο παραγωγής. Έτσι αναμένετει να υπάρχει μαι ελαφρώς διαφοροποιημένη μάσκα με κατακόρυφα ενεργά αεροδυναμικά πτερύγια. Κατά πάσα πιθανόητα θα αλλάξουν και τα φώτα ημέρας, ενώ ίσως υπάρχει και ένας διπλός αισθητήρας για τα συστήματα υποβοήθησης. Κάποια μικρή αλλαγή αναμένεται και στην λωρίδα LED στο πίσω μέρος, σε συνδυασμό με έναν επανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό και ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις θα υπάρχει μια νέα, μεγαλύτερη οθόνη infotainment καθώς και τα πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης.

Advertisement

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους κινητήρες, ο 3,8 λίτρων με τους 580 ίππους αναμένεται να κερδίσει κάποιους επιπλέον ίππους. Πιθανότατα θα φτάσει στους 600 άλογα, ενώ για αργότερα θα υπάρχει και μία turbo με υβριδική υποβοήθηση, που θα λέγεται 911 Turbo S E-Hybrid και αναμένεται να ξεπερνά τους 700 ίππους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Βγάζει μάτια» αυτή η προκλητική Porsche 911 Turbo S
Μια Porsche 911 –μάλλον- Safari «γυρίζει» στο Nurburgring (+video)
Μια εορταστική Porsche 911 GT3 (video)

Advertisement