Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο πιστεύετε ότι κοστίζει αυτό το Ford Bronco;

Ελλάδα 22:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο πιστεύετε ότι κοστίζει αυτό το Ford Bronco;

ΝΕΑ

Πόσο πιστεύετε ότι κοστίζει αυτό το Ford Bronco;

ΝΕΑ

H Gateway Bronco αποκατέστησε το συγκεκριμένο Ford Bronco πολύ επισταμένα και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Το ίδιο και το ποσό που απαιτείται για την απόκτησή του.

Advertisement
Advertisement

Η Gateway Bronco είναι μια αμερικανική εταιρεία η οποία έχει την επίσημη άδεια από τη Ford να επισκευάζει το Bronco των προηγούμενων γενιών του εμβληματικού για τους Αμερικανούς μοντέλου.

Για το συγκεκριμένο όχημα που βλέπουμε στις φωτογραφίες οι άνθρωποι της εταιρείας συνεργάστηκαν με την αυστραλιανή Premcar η οποία ειδικεύεται στην εξέλιξη και δημιουργία μηχανικών μερών και για κλασικά αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η Gateway Bronco ζήτησε από τους Αυστραλούς να δημιουργήσουν εξαρχής ένα νέο πλαίσιο τύπου σκάλας στα πρότυπα του μοντέλου με μεταξόνιο 2.350 χιλιοστών.

Advertisement
Advertisement

Αυτό επέτρεψε να αντικαταστήσουν τον αρχικό κινητήρα του Bronco με το σύγχρονο πεντάλιτρο V8 «Coyote» ο οποίος αποδίδει 466 ίππους.

Επίσης, τοποθέτησαν και αυτόματο κιβώτιο δέκα σχέσεων, νέο σύστημα πέδησης με ABS και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης.

Advertisement

Η αποκατάσταση του αμαξώματος και του εσωτερικού έγινε με μεγάλη προσοχή και πιστότητα για να καταφέρουν να τα επαναφέρουν στην αρχική κατάστασή τους. Εξωτερικά, πρόσθεσαν στο αμάξωμα χρωματιστές λωρίδες στα πλαϊνά του και τοποθέτησαν τροχούς 18 ιντσών και ελαστικά BF Goodrich K02.

Στο εσωτερικό του, επίσης, ακολούθησαν πιστά τις αρχικές προδιαγραφές του μοντέλου αλλά πρόσθεσαν σύγχρονα στοιχεία στον εξοπλισμό του, όπως έγχρωμη οθόνη αφής, σύστημα ενημερωδιασκέδασης, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα και roll bar. Επιπλέον, επένδυσαν το καθίσματα και τις πόρτες με αδιάβροχο ύφασμα, συνδυάζοντας δέρμα και denim.

Advertisement

Οι άνθρωποι της Gateway Bronco ονόμασαν το συγκεκριμένο Ford Bronco ως LuxeGT και το παρουσίασαν στο Monterey κατά τη διάρκεια της σχετικής εβδομαδιαίας εκδήλωσης.

Το ποσό που ζητούν για να το πουλήσουν είναι 400.000 δολάρια (περίπου 370.000 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία), καθώς υποστηρίζουν ότι είναι το καλύτερα αποκατεστημένο Ford Bronco στον κόσμο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το ολοκαίνουργιο Ford Bronco
Πόσο αυξάνεται η τιμή του Ford Bronco περνώντας τον Ατλαντικό;
Ένα Ford Bronco για την Barbie!