Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο πήρε στη Bugatti να βάψει τις Chiron με αυτά τα εκπληκτικά χρώματα;

Ελλάδα 8:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο πήρε στη Bugatti να βάψει τις Chiron με αυτά τα εκπληκτικά χρώματα;

ΝΕΑ

Πόσο πήρε στη Bugatti να βάψει τις Chiron με αυτά τα εκπληκτικά χρώματα;

ΝΕΑ

Κάποιοι άνθρωποι δεν αρκούνται με τα συνηθισμένα χρώματα παραγωγής, ακόμη και αν τα μοντέλα που παρήγγειλαν είναι τα εντυπωσιακά Chiron Super Sport και Chiron Pur Sport.

Advertisement
Advertisement

Στις περιπτώσεις πάντως των απαιτητικών πελατών το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Όλα μπορεί να γίνουν μία μέρα βαρετά. Ακόμη και το εργοστασιακό χρώμα μίας πανέμορφης Chiron σε κάποιους μπορεί να φανεί ουδέτερο και χωρίς ενδιαφέρον. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν οι δύο ιδιοκτήτες των Chiron Super Sport και Chiron Pur Sport καθώς εκμεταλλεύτηκαν την υπηρεσία Vagues de Lumiere της Bugatti και παρήγγειλαν τα δικά τους μοναδικά χρώματα.

Advertisement
Advertisement

Η παροχή αυτή υφίσταται από το 2021 και δεν είναι η πρώτη φορά που οι… καλλιτέχνες της γαλλικής φίρμας καλούνται να την εφαρμόσουν. Στην περίπτωση πάντως των δύο supercars φαίνεται πως έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Η πανίσχυρη Super Sport με το νούμερο 38 (απαίτηση του ιδιοκτήτη) βάφτηκε με ένα πρωτότυπο σχέδιο ζωγραφισμένο στο χέρι. Έχει έντονο το πορτοκαλί στοιχείο και η φίρμα το ονόμασε Arancia Mira.

Η μέθοδος της Bugatti είναι εμπνευσμένη από τις αντανακλάσεις του φωτός και είναι ιδιαίτερα απαιτητική, για αυτό και τα δύο μοντέλα χρειάστηκαν πέντε εβδομάδες για να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα που βλέπετε. Η Chiron Pur Sport του έτερου ιδιοκτήτη είναι βαμμένη στο χρώμα California Blue και φέρει τον αριθμό εννέα. Φαίνεται λίγο πιο απλή σε σχέση με την πορτοκαλί Super Sport, ωστόσο χρειάστηκαν πολλές στρώσεις και ιδιαίτερη λεπτομέρεια μέχρι να βγει το τελικό αποτέλεσμα.

Advertisement

Η Bugatti προσδίδει έτσι μοναδικό χαρακτήρα και ομορφιά που νομίζαμε πως ήταν περιττή μέχρι τώρα, ωστόσο τα χρώματα των δύο Chiron είναι εντυπωσιακά. Ίσως στην περίπτωση που προχωρήσουμε στην παραγγελία να σκεφτούμε τα χρώματα του Vagues de Lumiere. Προς το παρόν θα βολευτούμε με το βάψιμο των πασχαλινών αβγών που θα μας έρθει λίγο πιο… οικονομικά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο! Η Bugatti ανακαλεί μια Chiron για μία… βίδα
Η Bugatti Centodieci μπαίνει στην παραγωγή
H Baby Bugatti στην υπηρεσία του αεροδρομίου του Dubai