Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

H Baby Bugatti στην υπηρεσία του αεροδρομίου του Dubai

Ελλάδα 1:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Baby Bugatti στην υπηρεσία του αεροδρομίου του Dubai

Mobility

H Baby Bugatti στην υπηρεσία του αεροδρομίου του Dubai

Mobility

Αυτή η Bugatti Baby II των 60 χιλιάδων ευρώ, θα χρησιμοποιηθεί σε ένα αεροδρόμιο του Dubai για VIP μεταφορές.

Advertisement
Advertisement

Οι παραδόσεις του Bugatti Baby II ξεκίνησαν επίσημα και μία από τις πρώτες που έχουν παραγγελθεί, μόλις έφτασε στο Dubai για να αρχίσει υπηρεσία.

Πρόκειται για μια έκδοση Vitesse της Baby Bugatti ΙΙ που είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα. Η συγκεκριμένη έκδοση τοποθετείται μεταξύ των μοντέλων Base και Pur Sang. Την παραγγελία έκανε μια εταιρεία διαχείρισης ενός ιδιωτικού αεροδρομίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και θα χρησιμοποιηθεί για ιδιαίτερες μεταφορές σε τμήματα VIP του διεθνούς αερολιμένα Al Maktoum. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο συγκεκριμένο Baby II, είναι το φινίρισμα στο Jetex Orange, μια ειδική απόχρωση που αναπτύχθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο διαθέτει και το Touring Pack.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτό περιλαμβάνονται οι προβολείς LED, τα φώτα φρένων, οι προφυλακτήρες κλ.π. Τα καθίσματα είναι premium δερμάτινα. Οι εκδόσεις Vitesse και Pur Sang του Baby II έχουν συνολική ισχύ 13,6 ίππους και βάρος 230 κιλά, χρειάζονται μόλις 6 δευτερόλεπτα για να επιταχυνθούν από 0 έως 60 χλμ./ώρα και η τελική ταχύτητα είναι 70 χλμ./ώρα- πολύ μεγαλύτερη από αυτή που θα χρειαστεί μέσα στο αεροδρόμιο. Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως το μοντέλο Base προσφέρει μέγιστη απόδοση 5,5 ίππων και φτάνει έως τα 45 χλμ./ώρα. Όλες οι εκδόσεις της Bugatti Baby II είναι πισωκίνητες και έχουν υδραυλικά φρένα.

Ένα ακόμα Bugatti Baby II αλλά βαμμένο σε Nocturne Black με δερμάτινη καμπίνα Terre D’or, έχει φτάσει στο Βέλγιο. Εκείνο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ταιριάζει με το Bugatti Type 35 του ιδιοκτήτη, στη συλλογή του οποίου υπάρχουν κάποια ακόμα προπολεμικά μοντέλα της Bugatti, καθώς και ένα αυθεντικό Bugatti Baby.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Bugatti Baby II με τις… “ευλογίες” του παλιότερου Bugatti Owners Club στον κόσμο
Παίζοντας μπιλιάρδο σε μια Bugatti
Στην παραγωγή η Bugatti Baby II

Advertisement