Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο να τροποποιήσεις μία BMW XM;

Ελλάδα 3:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο να τροποποιήσεις μία BMW XM;

ΝΕΑ

Πόσο να τροποποιήσεις μία BMW XM;

ΝΕΑ

Η Mansory αποφάσισε να πάρει την BMW XM και να τη… γεμίσει με μεγάλα μέρη από carbon. Την ομόρφυνε ή την παραμόρφωσε;

Advertisement
Advertisement

Πουθενά δεν σταματάει η Mansory όταν μιλάμε για τροποποιήσεις premium μοντέλων. Δουλειά της είναι άλλωστε, αφού πρόκειται για βελτιωτικό οίκο. Τελευταίο της «πείραμα» φέρεται να είναι μία BMW XM.

Αρκετοί έχουν κριτικάρει την Mansory για τις τροποποιήσεις στις οποίες προχωράει σε ιστορικά, σύγχρονα, παραδοσιακά και κυρίως premium αυτοκίνητα. Παρόμοια όμως κριτική έχει δεχθεί και η BMW από κάποιους για την XM, κυρίως όσον αφορά το ντιζάιν.

Με αυτό το σκεπτικό, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος αποφάσισε να την μετατρέψει, μήπως και κερδίσει αυτούς που τη θεώρησαν υπερβολική. Έτσι, την έκανε ακόμα πιο υπερβολική προσθέτοντας μέρη από ανθρακονήματα στους τροχούς, στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, στο καπό, στα μαρσπιέ και στην αεροτομή.

Advertisement
Advertisement

Ο διαχύτης είναι τεράστιος και υπερβολικός –Mansory γαρ– ενώ στο καπό έχει προστεθεί ένα μεγάλο μέρος από carbon που αγγίζει το παρμπρίζ. Οι «φούστες» είναι ενισχυμένες συγκριτικά με το εργοστασιακό μοντέλο και έχουν μεγαλύτερο ύψος.

Σύμφωνα με την Mansory, το εσωτερικό μπορεί να τροποποιηθεί ακριβώς όπως το ζητήσει ο πελάτης. Παρόλα αυτά, δεν δημοσιοποίησε φωτογραφίες για να το δούμε.

Advertisement

Τα σήματα της BMW έχουν αφαιρεθεί από το πίσω παρμπρίζ, ενώ δε θα δείτε πουθενά στην τροποποιημένη XM, όπου και αν κοιτάξετε, το έμβλημα της γερμανικής μάρκας.

Advertisement

«Φουσκωμένη» εξωτερικά σίγουρα. Βελτιωμένη στα μηχανικά της μέρη καθόλου. Εσωτερικό άγνωστο. Μήπως τώρα αλλάξατε γνώμη για το ντιζάιν της εργοστασιακής XM;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H BMW XM, o τάρανδος και το ειδικού βάρους αποτέλεσμα (+ video)
Δοκιμή: BMW XM
Δείτε πώς η Mansory καταστρέφει τη Ferrari SF90 Stradale