Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε πώς η Mansory καταστρέφει τη Ferrari SF90 Stradale

Ελλάδα 20:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε πώς η Mansory καταστρέφει τη Ferrari SF90 Stradale

ΝΕΑ

Δείτε πώς η Mansory καταστρέφει τη Ferrari SF90 Stradale

ΝΕΑ

Είναι κάποια εμβληματικά αυτοκίνητα που κανένας βελτιωτικός οίκος δεν πρέπει να αγγίζει. Δυστυχώς, η γερμανική εταιρεία δεν τηρεί αυτόν τον άγραφο κανόνα.

Advertisement
Advertisement

Ασταμάτητη είναι η Mansory όταν μιλάμε για τροποποίηση και βελτίωση αυτοκινήτων. Τελευταίο της θύμα, δυστυχώς για όλους, ήταν μία Ferrari SF90 Stradale.

Η Mansory Μέσης Ανατολής έφερε την είδηση στο προσκήνιο μέσω social media, δημοσιοποιώντας φωτογραφίες του δημιουργήματός της. Είχε μάλιστα το θράσος να γράψει ατάκες του τύπου «ένα κύμα πρεστίζ».

Όλο το κιτ ενίσχυσης στο αμάξωμα είναι custom της Mansory. Καταλαβαίνει κανείς απευθείας πόσο έχουν μεταμορφώσει το εργοστασιακό μοντέλο, αν βάλεις δίπλα-δίπλα και συγκρίνεις τις φωτογραφίες.

Το εργοστασιακό μοντέλο, η εκπληκτική Ferrari SF90 Stradale

Advertisement
Advertisement

Το χαμηλό μέρος του εμπρός προφυλακτήρα είναι επανασχεδιασμένο και ενισχυμένο, έχοντας ένα πιο αιχμηρό και ανούσια γεμάτο ντιζάιν, «ντυμένο» με carbon.

Παρόμοια μέρη από carbon έχουν προστεθεί σε μορφή «πτερυγίου» στα πλαϊνά του προφυλακτήρα και στο καπό. Επιπλέον, έχουν προστεθεί νέοι αεραγωγοί ακριβώς πάνω από τους τροχούς. Οι «φούστες» είναι επίσης πολύ ενισχυμένες, έως και… φουσκωμένες, μάλιστα εξέχουν αρκετά.

Advertisement

Τα καπάκια των καθρεφτών είναι και αυτά από ανθρακονήματα, όπως και τα περισσότερα μέρη σε αυτήν την παραμορφωμένη SF90 Stradale.

Η Mansory δεν παρέλειψε και το πίσω μέρος, όπου παρατηρούμε έναν μεγαλύτερο διαχύτη με «λεπίδες» στο πλάι, ένα έξτρα φανάρι φρένου και μία αεροτομή. Οι τροχοί είναι μαύροι και μεγαλύτεροι σε διάμετρο από τους εργοστασιακούς.

Advertisement

Ευτυχώς, η Mansory άφησε ανέγγιχτο τον γνωστό και εκπληκτικό twin-turbo V8 των 4,0 λίτρων που σε συνδυασμό με τους ηλεκτροκινητήρες του αποδίδει συνολικά περίπου 986 ίππους.

Η Ferrari SF90 Stradale, για όσους δε θυμούνται, κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 340 χλμ./ώρα.

Advertisement

Όσον αφορά το εσωτερικό, η Mansory δεν ανέφερε τίποτα, επομένως μαντεύουμε πως το άφησε ως έχει, όπως και τον κινητήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ουάου! Πόσο κοστίζει η Ferrari 812 GTS by Mansory;
Αυτή είναι η μοναδική «ελληνική» Ferrari SF90 Stradale των 1.000 ίππων!
Τα ακριβά γούστα της οικογένειας Μελισσανίδη