Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό Toyota bZ4X στην Ελλάδα;

Ελλάδα 7:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό Toyota bZ4X στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό Toyota bZ4X στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

LIVE! Το NewsAuto βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Κοπεγχάγη και ετοιμάζεται να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκίνητο της Toyota!

Advertisement
Advertisement

H Toyota, η εταιρία που φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις σε αρκετές κατηγορίες μοντέλων στην ελληνική αγορά, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με ένα δυναμικό σε στιλ και ικανότητες μοντέλο.

Αυτό είναι το bZ4X που θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας μέσα στο καλοκαίρι. Το bZ4X είναι ένα εντυπωσιακό ηλεκτρικό που από κοντά ενθουσιάζει με την δυναμική του σχεδίαση και το high-tech εσωτερικό. Από πλευράς μεγέθους το μήκος του bZ4X είναι στα 4,69 μέτρα και είναι λίγο μακρύτερο από το RAV-4 (των 4,6 μέτρων).

Στα γρήγορα να πούμε πως το bZ4X έχει ένα ηλεκτρικό μοτέρ με κίνηση μπροστά και ισχύ στους 204 ίππους. Αυτό που θα οδηγήσουμε σε λίγο έχει δύο μοτέρ για τετρακίνηση με ισχύ στους 218 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Μία μπαταρία χωρητικότητας 71,4 kWh που προσφέρει μια αυτονομία περίπου στα 350 πραγματικά χιλιόμετρα (θεωρητικά στα 400+). Από πλευράς επιδόσεων έχουμε 0-100 χλμ./ώρα σε 7,7 δλ. και τελική ταχύτητα στα 160 χλμ./ώρα.

Το bZ4X θα είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στην Ελλάδα από τον Ιούλιο (πρώτες παραδόσεις στους πελάτες το Νοέμβριο) με τιμή εκκίνησης απο τις 49.900 ευρώ. Περισσότερα θα έχουμε σε μερικές ώρες με την πλήρη παρουσίαση του μοντέλου από την Κοπεγχάγη!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tι λέει η Toyota για τη φόρτιση της μπαταρίας του bZ4X;
Αυτό είναι το Lexus RZ 450e, η πολυτελής εκδοχή του Toyota bZ4X
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Toyota bZ4X