Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το Toyota Yaris GR Sport;

Ελλάδα 11:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το Toyota Yaris GR Sport;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το Toyota Yaris GR Sport;

ΝΕΑ

Διαθέσιμη στη χώρα μας είναι πλέον η έκδοση GR Sport για το δημοφιλέστατο σουπερμίνι.

Advertisement
Advertisement

Το GR Sport απευθύνεται σε κάποιον που θέλει κάτι πιο δυναμικό αισθητικά, ωστόσο δεν μπορεί να φθάσει το κορυφαίο τετρακίνητο GR Yaris των 261 ίππων.

Η έκδοση GR Sport εφοδιάζεται με τον γνωστό 1.500άρη βενζινοκινητήρα, που με το βοήθεια του υβριδικού συστήματος της Toyota αποδίδει 116 ίππους και ξεχωρίζει για την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τη χαμηλή εκπομπή CO2 (4,3 λίτρα/100 χλμ., 97 γραμμάρια CO2/χλμ.).

Advertisement
Advertisement

Σε σχέση με το απλό Yaris διαθέτει βελτιωμένη ανάρτηση, προσανατολισμένη ως προς τη σπορ οδήγηση, πινελιές GR εντός και εκτός του αμαξώματος (νέας σχεδίασης 18άρες ζάντες αλουμινίου) και εμφανή τα σημάδια του βελτιωτικού τμήματος Gazoo όπως και το κορυφαίο GR Yaris.

Το Sport GR, που δεν απαιτεί τέλη κυκλοφορίας, εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων και διατίθεται πλέον των γνωστών χρωματισμών με νέα χρωματική επιλογή Dynamic Grey. Το Yaris Sport ξεκινά από 24.130 ευρώ για την έκδοση με πλούσιο εξοπλισμό, ενώ στην περίπτωση του δίχρωμου Yaris Bi Tone, το ιαπωνικό σουπερμίνι κοστίζει 24.930 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο ηλεκτρικό Toyota δεν πάει πάνω από 25 χλμ./ώρα
Δείτε τι συμβαίνει μέσα σε έναν κινητήρα Toyota Prius με 500.000 χιλιόμετρα (+video)
Τεράστια επένδυση για μπαταρίες από την Toyota