Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το body kit της Μansory για τη Bentley Bentayga;

Ελλάδα 23:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το body kit της Μansory για τη Bentley Bentayga;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το body kit της Μansory για τη Bentley Bentayga;

ΝΕΑ

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος έχει την ικανότητα να μεταμορφώνει (οπτικά και τεχνικά) αυτοκίνητα που κοστίζουν μία περιουσία.

Advertisement
Advertisement

Η Mansory είναι ένας βελτιωτικός οίκος πολυτελών αυτοκινήτων που έχει έδρα στην Γερμανία και ειδικεύεται σε πολυτελή αυτοκίνητα. Ιδρύθηκε το 1989 από τον Ιρανοβρετανό Kourosh Mansory και δημιουργεί προϊόντα που μεταμορφώνουν τα αυτοκίνητα και αρκετές φορές προκαλούν… αντιδράσεις.

Κάποιες φορές αρνητικές, κάποιες θετικές καθώς τα μοντέλα που φέρουν το λογότυπο της δεν περνούν απαρατήρητα. Σίγουρα η υπερβολή βρίσκεται στο DNA του συγκεκριμένου βελτιωτικού οίκου αλλά σε κάθε περίπτωση οι πελάτες με μεγάλα πορτοφόλια και μάλιστα ανά τον κόσμο τιμούν τη Mansory με το παραπάνω.

Μάρκες που φέρουν το λογότυπο της Mansory είναι οι, Lamborghini, Ferrari, Rolls Royce, Aston Martin, Lotus, Bentley και γενικά οποιαδήποτε εταιρεία διαθέτει στη γκάμα της σπορ και ακριβά μοντέλα.

Από καπό μέχρι εξατμίσεις…

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ δεκάδων μοντέλων και η Bentley Bentayga, το SUV της βρετανικής φίρμας το οποίο κυκλοφορεί και στους ελληνικούς δρόμους. Έχετε αναρωτηθεί πόσο κοστίζει ένα ολοκληρωμένο wide body kit για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και με όλους τους φόρους;

Να σημειώσουμε πως το εν λόγω body kit αποτελείται από εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, καπό, μαρσπιέδες, φουσκώματα, αεροτομές, απόληξη εξατμίσεις, μάσκα κ.ά. ενώ όλα τα υλικά είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα.

Σύντομα ανάμεσά μας!

Advertisement

Το κόστος των παραπάνω υλικών που σίγουρα θα μεταμορφώσουν το πολυτελές SUV κυμαίνεται λίγο κάτω από τα 100.000 ευρώ. Ένα ποσό πολύ ψηλό αλλά σε αυτή την κατηγορία αν θες να ξεχωρίζεις και να πάρεις υλικά ποιότητας θα πρέπει να πληρώσεις….

Ήδη στην Ελλάδα μεταμορφώνεται μία Bentley Bentayga και η οποία σύντομα θα αρχίσει να κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σάρωσε σε πωλήσεις τον Μάιο
Αποκάλυψη: Τι νέο φέρνει το ανανεωμένο Tesla Model 3; (+video)
H Alpine μεταφέρει το «πνεύμα» του Le Mans στους δρόμους