Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει ένα διθέσιο ιδιωτικό… υποβρύχιο; (+video)

Ελλάδα 4:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει ένα διθέσιο ιδιωτικό… υποβρύχιο; (+video)

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει ένα διθέσιο ιδιωτικό… υποβρύχιο; (+video)

ΝΕΑ

Στις μέρες μας η αγορά ακόμα και ενός υποβρυχίου είναι εύκολη υπόθεση αρκεί να διαθέτει το ανάλογο χρηματικό ποσό…

Advertisement
Advertisement

Η αγορά ενός αυτοκινήτου ή μίας μοτοσικλέτας είναι… εύκολη υπόθεση και πλέον μπορεί να γίνει ακόμα και μέσω διαδικτύου καθώς πρόκειται για δύο οχήματα που μπορεί να έχει ο καθένας και μπορεί να αποκτήσει με τον πλέον εύκολο τρόπο.

Αναζητώντας κάτι… διαφορετικό στον παγκόσμιο ιστό και που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις ακόμα και μεταφορικά μέσα τα οποία μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν μπορούσες καν να φανταστείς. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και αποδεδειγμένα αν έχεις τα χρήματα θα κάνεις το κέφι σου και αυτό που θέλεις και ίσως να μην είχες σκεφτεί ποτέ.

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η Mobility 2021 – Μέχρι την Κυριακή στο Golden Hall

Advertisement
Advertisement

Τρανταχτό παράδειγμα, το… ιδιωτικό υποβρύχιο που είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό μεταφορικό μέσο που θα σε γεμίσει εμπειρίες. Κατά πόσο όμως είναι εφικτό να το κάνει κάποιος δικό του; Στην παγκόσμια αγορά υπάρχουν διαφόρων τύπων υποβρύχια, από μικρά έως αρκετά μεγάλα, ανάλογα με τις μεταφορικές ικανότητες και τα βάθη που θέλει να κινηθεί ο ιδιοκτήτης. Τα μικρά υποβρύχια χρησιμοποιούνται κυρίως ως tender σε μεγάλα σκάφη και μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως και 10 επιβάτες.

Μικρότερο από Jet Ski

Advertisement

Μεταξύ άλλων και όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες, το Nemo είναι ένα από αυτά και το πιο προσιτό μικρό υποβρύχιο της εταιρείας U-Boat Worx η οποία έχει έδρα στην Ολλανδία. Το συγκεκριμένο με μήκος 2.8 μέτρα και πλάτος 2.31 μπορεί να φιλοξενήσει δύο επιβάτες.

Μπορεί να κατέβει σε βάθος έως 100 μέτρα, να κινηθεί με ταχύτητες 3 Knots (5.5 χλμ./ώρα) και για 8 ώρες προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαράς στους επιβαίνοντες. Το Nemo κινείται μέσω χειριστηρίου το οποίο ο ιδιοκτήτης μπορεί να το χρησιμοποιήσει και για να το μετακινεί ακόμα και όταν βρίσκεται εκτός σκάφους (ασύρματα).

Advertisement

Από… 600.000 ευρώ και ανάλογα τον εξοπλισμό

Οι τιμές για το μικρό μοντέλο της U-Boat Worx ξεκινούν από τα 600.000 ευρώ, αλλά διαμορφώνονται ανάλογα με τον εξοπλισμό και τις ανάγκες του ιδιοκτήτη.

Για παράδειγμα στο… Μονακό, το Nemo διατίθεται σχεδόν στο ένα εκατομμύριο ευρώ και μπορεί να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο, ιδίως όταν πρόκειται για τις εκδόσεις όπου μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερους επιβάτες.

Advertisement

Πάρτε μία γεύση από ένα μικρό υποβρύχιο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλες οι μοτοσυκλέτες του James Bond
Αυτό είναι το νέο Jeep Grand Cherokee
Το Ripsaw EV3-F4 είναι ότι πρέπει για να παρκάρεις στο κέντρο