Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ripsaw EV3-F4 είναι ότι πρέπει για να παρκάρεις στο κέντρο

Ελλάδα 8:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Ripsaw EV3-F4 είναι ότι πρέπει για να παρκάρεις στο κέντρο

ΝΕΑ

Το Ripsaw EV3-F4 είναι ότι πρέπει για να παρκάρεις στο κέντρο

ΝΕΑ

Είναι ένα πολυτελές ερπυστριοφόρο με 800 ίππους που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε είδους δυσκολία- όπως το να έχει παρκάρει κάποιος κλείνοντας το parking σου.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να κινηθεί σε κάθε είδους έδαφος, ενώ η ισχύς του το καθιστά κυριολεκτικά ασταμάτητο όπου κι αν βρεθεί.

Η Howe & Howe έχει την εμπειρία στην παραγωγή πολυτελών οχημάτων παντός εδάφους, καθώς κατασκευάζει στρατιωτικά οχήματα και προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε της πελάτη να επιλέξει ξεχωριστά τις προδιαγραφές του κάθε αυτοκινήτου. Το συγκεκριμένο που βγαίνει τώρα σε δημοπρασία, έχει όλα τα στοιχεία που το κατατάσσουν στα στρατιωτικά οχήματα, χωρίς –φυσικά- τον οπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Το άρμα διαθέτει ερπύστριες πολυουρεθάνης και έχει απόσταση πάνω από μισό μέτρο (51 εκατοστών) από το έδαφος, έτσι ώστε να καθίσταται ιδιαίτερα ικανό στην προσπέλαση υδάτινων κωλυμάτων. Η εξωτερική του εμφάνιση δίνει το στίγμα του ασταμάτητου, ενώ στη καμπίνα οι ανέσεις που απολαμβάνουν οι επιβάτες, δεν παραπέμπουν σε όχημα μάχης.

Όσο στιβαρό κι αν φαίνεται απ’ έξω, τόσο άνετο είναι από μέσα, με την καμπίνα να διαθέτει δύο άνετα μπροστινά καθίσματα Recaro, τα οποία είναι θερμαινόμενα και αεριζόμενα. Το τιμόνι μοιάζει με το Yoke του Tesla Model S Plaid, ενώ στην κεντρική κονσόλα το Ripsaw διαθέτει δύο οθόνες αφής 12 ιντσών της Garmin.

Advertisement

Εκτός από την κλασική οθόνη που εμφανίζει πληροφορίες, υπάρχει μια άλλη οθόνη που εμφανίζει την εικόνα από τις εξωτερικές κάμερες– που έχουν και νυχτερινή λειτουργία για κίνηση σε απόλυτο σκοτάδι χωρίς φώτα. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας V8 με χωρητικότητα 6,6 λίτρων turbo diesel Duramax με απόδοση 800 ίππων. Το βάρος του Ripsaw είναι πάνω από 4,5 τόνους, ενώ αυτά δεν είναι εμπόδιο για να πιάνει έως και τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Η δημοπρασία αναμένεται να καταλήξει κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ, μια και τελευταία τιμή που είδαμε ήταν κάτι παραπάνω από 360 χιλιάδες και μένουν ακόμα μερικές μέρες μέχρι τη λήξη της δημοπρασίας. Ακόμα και έτσι πάντως, η τιμή που έχει θέσει ο πωλητής, δεν έχει ακόμα επιτευχθεί.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα τανκ στο… πλοίο της γραμμής (+video)
To Tank 500 είναι το κινέζικο Toyota Land Cruiser
Dongfeng Warrior M50: Η κινέζικη απάντηση στο Hummer (+video)

 

Advertisement