Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με πόσα μπορείς και εσύ να το παίζεις Verstappen;

Ελλάδα 13:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με πόσα μπορείς και εσύ να το παίζεις Verstappen;

ΝΕΑ

Με πόσα μπορείς και εσύ να το παίζεις Verstappen;

ΝΕΑ

Ο προσομοιωτής της Red Bull, προσφέρει μια ιδιαίτερα ρεαλιστική αίσθηση της πραγματικότητας των αγώνων της F1.

Advertisement
Advertisement

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως ακόμα και για ένα τόσο ακριβό «παιχνίδι» υπάρχουν αγοραστές- όσο λίγοι και αν είναι αυτοί.

Η Red Bull και η F1 συνεργάστηκαν και προσφέρουν τα ακριβοθώρητα σήματά τους, σε ένα πλαίσιο που προορίζεται για τοποθέτηση σε κάποιο σαλόνι ή αίθουσα με παιχνίδια. Το Oracle Red Bull Racing RB18 Show Car Simulator, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία F1, για όσους μπορούν να υποστηρίξουν οικονομικά κάτι τέτοιο, μια και όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, ο συγκεκριμένος προσομοιωτής δεν είναι καθόλου φτηνός.

Advertisement
Advertisement

Για την ακρίβεια, το κόστος του είναι 113.000 ευρώ για να τον αγοράσει κανείς, ενώ οι ενδιαφερόμενοι από Ευρώπη, πρέπει να ξέρουν πως υπάρχει και ένα επιπλέον κόστος 4.000 ευρώ (προ φόρων) για την αποστολή του. Μιλάμε δηλαδή για ένα συνολικό κόστος που ξεπερνά τα 120.000 ευρώ, όσο δηλαδή κάνει να αγοράσει κάποιος μια Porsche Cayman εδώ στην Ελλάδα και να του μείνουν και ρέστα.

Η ομάδα πίσω από την κατασκευή αυτή είναι η Memento Exclusives, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον πρώην επικεφαλής μηχανικό της Honda F1, Barry Gough. Η κατασκευή του προσομοιωτή, έγινε με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ακολουθείται για τα αγωνιστικά μονοθέσια. Εκτός από αυτό που είναι βασικά το μπροστινό μισό ενός μονοθέσιου F1, τα υπόλοιπα εξαρτήματα (πενταλιέρα, καλωδίωση, κλ.π.) είναι της Rexing Formula Wheel Mayaris.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κατάσχουν τα ΙΧ των μεθυσμένων οδηγών
Volkswagen: To νέο Scout θα παρουσιαστεί το 2026
Οδηγούμε το ολοκαίνουργιο Ford Bronco