Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόση εξατομίκευση αντέχει μια Lamborghini Huracan; (+video)

Ελλάδα 14:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόση εξατομίκευση αντέχει μια Lamborghini Huracan; (+video)

ΝΕΑ

Πόση εξατομίκευση αντέχει μια Lamborghini Huracan; (+video)

ΝΕΑ

Η φράση «αγωνιστικό αυτοκίνητο για το δρόμο» ακούγεται ολοένα και περισσότερο τον τελευταίο καιρό. Η Lamborghini Huracan STO Super Trofeo Omologato έχει τον λόγο…

Advertisement
Advertisement

Παρόλο που το video δεν περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες, είναι σαφές ότι πολλά στοιχεία στο κορυφαίο supercar μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις και τις εκάστοτε επιθυμίες του πελάτη-αγοραστή.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου, υπάρχει μια επιλογή για το βασικό χρώμα του supercar που προαιρετικά πλαισιώνεται από διαφορετικές αποχρώσεις σε άλλα μέρη του αμαξώματος, όπως είναι η πίσω πτέρυγα ή το εμπρός σπόιλερ.

Αρχικά, ο Rana στο κλιπ που βλέπουμε, αναζητά κάτι που μοιάζει με αφιέρωση στους Los Angeles Lakers με μοβ βάση και κίτρινες πινελιές. Άλλες δίχρωμες επιλογές υιοθετούν καφέ με κόκκινες πινελιές, πράσινο με κόκκινες πινελιές, κίτρινο με μπλε τόνους και τέλος ασημί με μπλε τόνους.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη έκδοση βρίσκεται ένα βήμα πάνω από τη Lamborghini Huracan Performante – ένα αυτοκίνητο που γύρισε στο Nurburgring Nordschleife σε λιγότερο από 7 min. Η Huracan STO ζυγίζει 95 κιλά λιγότερα από την αδελφή της χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων.

Με αγωνιστικό DNA, το κορυφαίο μοντέλο παράγει 53% περισσότερη κάθετη δύναμη από τη Performante λόγω αρκετών αεροδυναμικών βελτιώσεων. Αυτό το στοιχείο από μόνο του μαρτυρά πολλά για τις δυνατότητες της συγκεκριμένης Lambo τόσο στο δρόμο όσο και στο απαιτητικό περιβάλλον της πίστας.

Advertisement

Παρόλο που είναι δύσκολο να μαντέψουμε, είμαστε περίεργοι να δούμε τι επιπλέον ζητούν οι πελάτες στο πρόγραμμα διαμόρφωσης της κορυφαίας Huracan. Η αλήθεια είναι πως όταν κάποιος διαθέτει πολλά χρήματα, οι επιλογές του αυξάνονται κατακόρυφα και πολύ περισσότερο το επίπεδο εξατομίκευσης διαμορφώνεται ακριβώς στα προσωπικά γούστα του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζει το ρολόι της Lamborghini Huracan STO;
Lamborghini Huracan Evo με Android Auto και Alexa
Αν κολλήσεις με το Range Rover στα χιόνια, κάλεσε ένα φίλο με Lamborghini LM002 (VIDEO)