Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Huracan Evo με Android Auto και Alexa

Ελλάδα 12:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini Huracan Evo με Android Auto και Alexa

ΝΕΑ

Lamborghini Huracan Evo με Android Auto και Alexa

ΝΕΑ

Η Lamborghini εφοδιάζει την Huracan Evo με νέες τεχνολογικές εφαρμογές που φέρνουν το μοντέλο σε πιο επίκαιρη θέση σε σχέση με τη συνδεσιμότητα και τη διασύνδεση.

Advertisement
Advertisement

Με επίκεντρο την τεχνολογία η σειρά των αναβαθμίσεων που ανακοινώθηκαν από τη Lamborghini για την Huracan Evo.

Το μοντέλο διαθέτει πλέον Android Auto και Alexa όταν είναι εξοπλισμένο με την επιλογή Smartphone Interface και Connected Services. Αυτές είναι αξιοσημείωτες προσθήκες καθώς το αυτοκίνητο αρχικά περιοριζόταν στο Apple CarPlay και στο web radio. Ενώ τα πλεονεκτήματα του Android Auto είναι προφανή, η Lamborghini σημείωσε ότι η Alexa μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο μιας ποικιλίας ρυθμίσεων οχήματος. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι έλεγχοι κλιματισμού και τα θερμαινόμενα καθίσματα, καθώς και το σύστημα πλοήγησης, το τηλέφωνο και το ραδιόφωνο. Το λογισμικό του συστήματος Alexa μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να συγκεντρώσει πληροφορίες από το σύστημα Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata και να ελέγξει άλλες συμβατές συσκευές, όπως, γκαραζόπορτες και φώτα μέσα στο σπίτι του κατόχου.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, το σύστημα Lamborghini Connect αποκτά πολλές νέες δυνατότητες στις οποίες μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μέσω της εφαρμογής Unica. Αυτές περιλαμβάνουν εντοπισμό αυτοκινήτου, αναφορές κατάστασης οχήματος και λειτουργίες ελέγχου του αυτοκινήτου για τις περιπτώσεις που το οδηγεί άλλος. Από τα μέσα Απριλίου, όλες οι παραπάνω αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες στις εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες της Lamborghini, προκειμένου όλοι οι ιδιοκτήτες της Huracan Evo να μπορούν να απευθυνθούν για την εγκατάσταση. Μετά την αναβάθμιση, το σύστημα ψυχαγωγίας της Huracan θα είναι πλέον σε θέση να λαμβάνει ενημερώσεις, με τη Lamborghini να υπογραμμίζει πως η «στρατηγική συνεργασία» με την Amazon θα επιτρέψει τη «συνεχή ενημέρωση της λειτουργικότητας της Alexa στα μοντέλα της Lamborghini, με τις δύο εταιρείες να εργάζονται για να αναπτύξουν περισσότερες καινοτομίες συνδεσιμότητας».

Διαβάστε ακόμα:
Lamborghini Huracan Evo: Η χαρά της οδήγησης (VIDEO)
Ανοσία έναντι του Κορονοϊού για τη Lamborghini
Lamborghini Urus: Ρεκόρ ταχύτητας στον πάγο