Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το ρολόι της Lamborghini Huracan STO;

Ελλάδα 23:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει το ρολόι της Lamborghini Huracan STO;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το ρολόι της Lamborghini Huracan STO;

ΝΕΑ

Κατά την αποκάλυψη της Lamborghini Huracan STO, η αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάστηκε με την Ελβετική εταιρία ωρολογοποιίας Roger Dubuis προκειμένου να κυκλοφορήσει ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης εμπνευσμένο από το hardcore supercar.

Advertisement
Advertisement

Ονομάστηκε Excalibur Spider Huracan STO και εμφανίζεται με τον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων Blue Laufey και California Orange με τη Huracan STO.

Το Excalibur Spider Huracan STO διαθέτει σκελετό από άνθρακα 45 mm με ελαστικά ένθετα, στεφάνη τιτανίου και μεταλλικό κρύσταλλο από ζαφείρι, ενώ ο ιμάντας έχει διάτρητο δέρμα και εσωτερική επένδυση από καουτσούκ.

Το Excalibur τροφοδοτείται από ένα αυτόματο διαμέτρημα RD630 που παρέχει απόθεμα ισχύος έως και 60 ώρες. Η κίνηση συνδυάζει τροχό ισορροπίας 12 μοιρών με ταλαντωμένο βάρος 360 βαθμών εμπνευσμένο από τους τροχούς της Huracan STO.

Advertisement
Advertisement

Είναι ενδιαφέρον ότι, ενώ η Lamborghini δεν έχει δεσμευτεί να περιορίσει την παραγωγή του Huracan STO, η Roger Dubuis επιβεβαίωσε ότι μόλις 88 κομμάτια του Excalibur Spider Huracan STO θα παραχθούν, με τιμή λιανικής 47.000 ευρώ. Αυτή είναι μια εντυπωσιακή τιμή, ειδικά όταν αναλογιστείτε πως το αυτοκίνητο ξεκινά από 271.000 ευρώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα ρολόγια της Roger Dubuis ήταν ανέκαθεν είδη πολυτελείας.

Όσο για το supercar που ενέπνευσε το ρολόι, η STO είναι η σκληροπυρηνική έκδοση της Huracan και τροφοδοτείται από τον ατμοσφαιρικό V10 5,2 λίτρων που αποδίδει 631 ίππους και ροπή 565 Nm. Σε αντίθεση με άλλες εκδόσεις, η STO είναι πισωκίνητη και ζυγίζει 43 κιλά λιγότερα από την Performante.

Advertisement

Διαβάστε ακόμη:

Lamborghini Huracan Evo RWD: Ότι ακριβώς χρειάζεσαι! (+vid)

Advertisement

Mε ελαστικά Bridgestone η νέα Lamborghini Huracan STO

Από τον δρόμο στην πίστα: Η νέα Lamborghini Huracan STO (video)

 

Advertisement