Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Πόσα νέα μοντέλα λέτε πως ετοιμάζει η Aston Martin;

Ελλάδα 8:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσα νέα μοντέλα λέτε πως ετοιμάζει η Aston Martin;

Mobility

Πόσα νέα μοντέλα λέτε πως ετοιμάζει η Aston Martin;

Mobility

Μέσα στο προσεχές διάστημα των δύο ετών, η Aston Martin σκοπεύει να κάνει μεγάλη προϊοντική επίθεση με τρόπο που δεν μας έχει συνηθίσει.

Advertisement
Advertisement

Οι φίλοι της μάρκας θα πρέπει να είναι ενθουσιασμένοι, καθώς το αφεντικό της Aston Martin, επιβεβαίωσε πως στους επόμενους 24 μήνες θα δούμε πολλά και ενδιαφέροντα.

Ο Λώρενς Στρολ, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, η Aston Martin πρόκειται να παρουσιάσει όχι ένα και δύο αλλά 8 νέα σπορ αυτοκίνητα. η αρχή θα γίνει με τη νέα DB12, η οποία έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις δοκιμές εξέλιξης και θα πρέπει να θεωρείται διάδοχος της DB11.

Advertisement
Advertisement

Στην ανακοίνωση αυτή, ο Στρολ προχώρησε κατά τη διάρκεια της συνόδου με τίτλο «Future of the Car» (το μέλλον του αυτοκινήτου) που διοργάνωσαν οι Financial Times. Συγκεκριμένα, ο Στρολ ανέφερε «αισθάνομαι το χρόνο να περνάει αργά αλλά μετά από τρία χρόνια έχουμε έτοιμη την επόμενη γενιά σπορ αυτοκινήτων και θα κυκλοφορήσουμε οκτώ από αυτά μέσα στους επόμενους 24 μήνες».

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι αναφορές από τη μεριά του στην κορυφαία τεχνολογία από το «στίβο» της F1 όπου η Aston Martin φέτος διαπρέπει, την οποία οι τεχνικοί της μάρκας θέλουν να μεταφέρουν στα μοντέλα παραγωγής. Η Aston Martin DB12 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της αργότερα μέσα στο Μάιο, με τις πρώτες παραδόσεις στους πελάτες να έχουν προγραμματιστεί για το τρίτο τρίμηνο του 2023.

Advertisement

Προς τα τέλη του 2025, έχει τοποθετηθεί και η παρουσίαση του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της, για το οποίο περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες θα μάθουμε στα τέλη του Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Aston Martin: Κοντά σε συμφωνία με Honda;
H Aston Martin παρουσίασε την «απόλυτη» Volante
Η Aston Martin ετοιμάζει νέα έκδοση της DBX707

Advertisement