Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Aston Martin ετοιμάζει νέα έκδοση της DBX707

Ελλάδα 16:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Aston Martin ετοιμάζει νέα έκδοση της DBX707

ΝΕΑ

Η Aston Martin ετοιμάζει νέα έκδοση της DBX707

ΝΕΑ

Με λίγες και σχετικά «απλές» επεμβάσεις, η Aston Martin εξετάζει το ενδεχόμενο να λανσάρει μια νέα έκδοση της επιτυχημένης DBX707, που θα έχει κύριο χαρακτηριστικό τον περιορισμό του βάρους.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με αναφορές από το Ηνωμένο Βασίλειο, η Aston Martin είχε εδώ και καιρό στα πλάνα της μια νέα, πιο σκληροπυρηνική έκδοση του SUV μοντέλου.

Χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο ή το πολύ δαπανηρό, η Aston Martin, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως η DBX βασίζεται σε μια αρθρωτή πλατφόρμα, μπορεί να λανσάρει μια έκδοση πιο «εστιασμένη» στις επιδόσεις. Η εξέλιξη μιας ελαφρύτερης, απογυμνωμένης από πλεονάζοντα εξοπλισμό έκδοσης της DBX, είναι σχετικά εύκολη διαδικασία για την οποία μάλιστα, υπάρχει και «χώρος» εμπορικά.

Advertisement
Advertisement

Οι πελάτες που αναζητούν ένα SUV υψηλών επιδόσεων με πιο σπορ ύφος, πιθανότατα θα έβλεπαν με πολύ θετική ματιά μια ελαφρύτερη DBX, η οποία θα μπορούσε δυνητικά να σταθεί «απέναντι» από την Lamborghini Urus Performante. Ακόμα και μόνο με την αφαίρεση εξοπλισμού όπως είναι η μεγάλη γυάλινη ηλιοροφή, το «ψαλίδισμα» του βάρους είναι σημαντικό. Η Aston Martin DBX707 είναι η πιο δυνατή έκδοση, με τον 4λιτρο V8 να αποδίδει 707 ίππους και 900 Nm ροπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιά είναι τα μοντέλα που προτιμούν οι Ευρωπαίοι;
Καινούργιο αυτοκίνητο; Ιδού τα πιο φθηνά στην Ελλάδα
Η ευχάριστη έκπληξη της Yamaha