ΝΕΑ

Πόσα super και sports cars από 2ο χέρι πουλήθηκαν στην Ελλάδα φέτος;

Ελλάδα 19:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσα super και sports cars από 2ο χέρι πουλήθηκαν στην Ελλάδα φέτος;

ΝΕΑ

Πόσα super και sports cars από 2ο χέρι πουλήθηκαν στην Ελλάδα φέτος;

ΝΕΑ

Τι δείχνουν τα στοιχεία των πωλήσεων το 2023 για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Ferrari, Lamborghini, McLaren, Porsche κ.ά.;

Advertisement

Η αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κινείται και αυτή αρκετά καλά στην Ελλάδα με τις πωλήσεις από την αρχή του έτους έως και το μήνα Σεπτέμβριο, να έχουν αγγίξει τις 57.409 μονάδες. Ποσοστιαία και συγκριτικά καινούργια με μεταχειρισμένα, τα οχήματα από «δεύτερο χέρι» είναι σχεδόν τα μισά από τα νέα μοντέλα που ταξινομούνται.

Στην κορυφή των πωλήσεων βρίσκεται σταθερά η Renault η οποία έχει διαθέσει 6.671 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ακολουθούν η Toyota με 4.699 και η Hyundai με 4.655 μονάδες.

Εκτός από τις καθημερινές μάρκες υπάρχουν και άλλες όπου τα μοντέλα τους μπορεί να είναι μεταχειρισμένα αλλά κοστίζουν αρκετά χρήματα και μάλιστα είναι ιδιαίτερα ποθητά.

Advertisement

Απίστευτα αυτοκίνητα

Για παράδειγμα ποιος δεν θα ήθελε μία μεταχειρισμένη Ferrari, Lamborghini ή… McLaren; Όπως θα δείτε και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας αρκετά τέτοια μοντέλα έχουν αλλάξει χέρια από την αρχή του έτους.

Συγκεκριμένα έχουν πουληθεί από την αρχή του έτους 14 μεταχειρισμένες Ferrari, 7 Lamborghini αλλά και μία McLaren. Τα ηνία κρατά – κλασικά – η Porsche όπου τα μεταχειρισμένα που έχουν αλλάξει χέρια σε 9 μήνες έχουν φτάσει τις 334 μονάδες. Η Jaguar δείχνει δυναμική ενώ σιγά σιγά επιστρέφει και η Maserati η οποία έχει διαθέσει 22 μεταχειρισμένες αλλά και 35 καινούργια αυτοκίνητα.

Advertisement

Πωλήσεις Μεταχειρισμένων*
Aston Martin 3
Ferrari 14
Jaguar 106
Lamborghini 7
Lotus 2
Maserati 22
McLaren 1
Porsche 334
Rolls Royce 1
* Ιανουάριος – Σεπτέμβριος 2023

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται στην Ελλάδα Skoda Fabia RS αξίας… 320.000 ευρώ!
Το νέο Renault Clio διαθέσιμο με όφελος 3.000 ευρώ
Πόσα αυτοκίνητα έχει πουλήσει η Rolls Royce το 2023;

 

Advertisement