Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται στην Ελλάδα Skoda Fabia RS αξίας… 320.000 ευρώ!

Ελλάδα 9:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται στην Ελλάδα Skoda Fabia RS αξίας… 320.000 ευρώ!

ΝΕΑ

Έρχεται στην Ελλάδα Skoda Fabia RS αξίας… 320.000 ευρώ!

ΝΕΑ

Κίνηση… ματ η συνεργασία της αγωνιστικής ομάδας On Sale Rally Team με τον δύο φορές Πρωταθλητή Ελλάδας Σωκράτη Τσολακίδη

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να ακούγεται κάπως… περίεργο αλλά η πραγματικότητα είναι πως η Skoda παίζει σημαντικό ρόλο στο παγκόσμιο αγωνιστικό στερέωμα με την τελευταία γενιά Fabia. Η αγωνιστική εκδοχή του μοντέλου πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια και τοπικά πρωταθλήματα ενώ όσοι παρακολούθησαν το φετινό Ράλι Ακρόπολις θα εντυπωσιάστηκαν με τα περάσματα των οδηγών που οδηγούσαν Skoda Fabia.

Η αγωνιστική Fabia έχει εμφανιστεί και σε ελληνικά πρωταθλήματα ενώ την βλέπουμε κυρίως σε οδηγούς που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όπως μαθαίνουμε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsauto, το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα η πιο σύγχρονη εκδοχή του μοντέλου που φέρει την ονομασία Skoda Fabia RS, το κόστος της οποίας αγγίζει τα 320.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα ανήκει στην αγωνιστική ομάδα On Sale Rally Team και θα το οδηγεί ο Σωκράτης Τσολακίδης.

Δοκιμές με τη Skoda Fabia της On Sale RallyTeam πραγματοποίησε το Σάββατο 14 Οκωβρίου ο Σωκράτης Τσολακίδης

Θα τρέξει… παντού!

Advertisement
Advertisement

Η εν λόγω ομάδα εμφανίστηκε στη χώρα μας πριν από τέσσερα περίπου χρόνια και συνεργάστηκε με τον οδηγό αγώνων Γιώργο Κεχαγιά, καταφέρνοντας μάλιστα να κατακτήσει έναν τίτλο. Η συνεργασία των δύο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και θα συνεχιστεί με τον οδηγό από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος διαθέτει πλούσιο παλμαρέ στο οποίο μετρά δεκάδες νίκες και δύο Πρωταθλήματα Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του στο Newsauto, o Επικεφαλής της ομάδας Νίκος Κωνσταντόπουλος τόνισε πως η συνεργασία με τον Σωράτη Τσολακίδη έχει σκοπό να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το αγωνιστικό επίπεδο της On Sale Rally Team και φυσικά να κατακτήσει περισσότερους τίτλους. Ο ίδιος είπε πως η ομάδα θα δώσει το παρών τη νέα χρονιά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ασφάλτου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χώματος αλλά και στο Ράλι Ακρόπολις.

Ο οδηγός αγώνων Σωκράτης Τσολακίδης μαζί με τον επικεφαλής της On Sale Rally Team Νίκο Κωνσταντόπουλο

Νέο ενδιαφέρον για τους αγώνες…

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν και οι πρώτες δοκιμές με Skoda Fabia Rally2 EVO (το οποίο έχει ήδη η συγκεκριμένη ομάδα), ένα αυτοκίνητο που έχουμε δει στους αγώνες, όπως στο φετινό Ακρόπολις με οδηγό τον Γιώργο Κεχαγιά.

Advertisement

Οι δοκιμές πήγανε πολύ καλά και τα αποτελέσματα έδειξαν πως το 2024 τα πρωταθλήματα ράλι θα αποκτήσουν νέο ενδιαφέρον.

Να σημειώσουμε πως ο Σωκράτης Τσολακίδης συμμετείχε τα τελευταία χρόνια σε επιλεκτικούς αγώνες. Τελευταίος αγώνας που εμφανίστηκε ήταν το ράλι ΔΕΘ τον περασμένο μήνα τον οποίο κέρδισε οδηγώντας μία Skoda Fabia RS σαν αυτή που αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες.

Ετοιμοπόλεμος για κάθε είδους αγωνιστικό τερέν ο Σωκράτης Τσολακίδης

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα ηλεκτρικά supercars θα αργήσουν πολύ ακόμα
Ελληνικό υπερόπλο laser ρίχνει drones σε 4 δευτερόλεπτα
Μπορεί μια Formula 1 να κινηθεί σε… ταβάνι; (+video)