Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα είναι η νέα Mercedes SL με… βασικό εξοπλισμό;

Ελλάδα 22:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα είναι η νέα Mercedes SL με… βασικό εξοπλισμό;

ΝΕΑ

Πως θα είναι η νέα Mercedes SL με… βασικό εξοπλισμό;

ΝΕΑ

Οι παλαιότεροι θυμούνται πως όταν αγόραζαν ένα αυτοκίνητο πολλά από τα βασικά αξεσουάρ ήταν στα έξτρα. Αρχικά ο δεξιός καθρέφτης, το καλοριφέρ και  μεταγενέστερα, οι βαμμένοι (στο χρώμα του αμαξώματος) προφυλακτήρες και οι ζάντες αλουμινίου…

Advertisement
Advertisement

Θα αγοράζατε μία Mercedes-AMG SL, με σιδερένιες ζάντες και άβαφους προφυλακτήρες, ως μία «φτηνή» έκδοση της; Αναρωτιέστε πως θα μοιάζει; Το studio «X-Tomi Design» μας δίνει την εικόνα.

Παρουσιάστηκε το 1952 από το αγωνιστικό αυτοκίνητο W194 και τώρα, η SL, «μπήκε» στην έβδομη γενιά της, με μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από την AMG. Θα είναι διαθέσιμη σε προδιαγραφές 55 και 63 και οι δύο με τετρακίνηση 4Matic+.

Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου έγινε και τα γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για αυτήν. Κάτι όμως που δεν θα δείτε στις αντιπροσωπείες της Mercedes-Benz είναι η διαμόρφωση του μοντέλου σε βασικές εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Αν αναρωτιέστε πως θα μοιάζει μία SL με πολύ βασικό εξοπλισμό οι γραφίστες του X-Tomi Design την απεικόνισαν μα μαύρους πλαστικούς προφυλακτήρες, ατσάλινους τροχούς, άβαφους πλαϊνούς καθρέφτες και εξωτερικές χειρολαβές θυρών.

Προφανώς, η Mercedes δεν θα ακολουθήσει αυτό το δρόμο, Βλέπετε η αυτοκινητοβιομηχανία με έδρα τη Στουτγάρδη προσφέρει μαύρα πλαστικά διακοσμητικά κομμάτια αποκλειστικά σε επαγγελματικά οχήματα.  Ούτε καν η A-Class δεν διαθέτει εξοπλισμό χαμηλού κόστους.

Advertisement

Η νέα SL, ( με κωδικό R232) διαθέτει πάνινη οροφή και διάταξη 2+2 καθισμάτων κινητήρα V8 4.000 κ.εκ. και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX. Η συνέχεια θα έρθει με την GT 63 S E-Performance (πιθανόν έκδοση plug-in υβριδική) η οποία δοκιμάζεται σε πρωτότυπα.

Αν ρωτάτε, εμείς στο newsauto.gr θα αγοράζαμε μία… φτηνή SL αν το μόνο που της λείπει είναι οι βαμμένοι προφυλακτήρες και ζάντες αλουμινίου. Αλλά αυτό ποτέ δεν θα γίνει.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η μία και μοναδική Mercedes-AMG SLS GT3
Έσπασε… ταμεία η Ελληνική Mercedes-AMG SL 73
Χορεύοντας στα λευκά με τη νέα Mercedes-AMG SL

 

Advertisement