Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα είναι το επόμενο Ibiza;

Ελλάδα 13:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα είναι το επόμενο Ibiza;

ΝΕΑ

Πως θα είναι το επόμενο Ibiza;

ΝΕΑ

Πέρασε κιόλας ο καιρός και η Seat εξελίσσει ήδη με μεγάλη προσοχή την επόμενη γενιά του Seat Ibiza. Με τα superminis να διεκδικούν ανοιχτά τη μερίδα του λέοντος στις Ευρωπαϊκές πωλήσεις, κάθε κίνηση απαιτεί μελέτη.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Το ισπανικό υπερμίνι θα αναβαθμιστεί σημαντικά σε όλους τους τομείς συγκριτικά με το μοντέλο που αντικαθιστά. Έτσι να αναμένετε σίγουρα πως το νέο Ibiza θα διαθέτει αρκετά στοιχεία από το μεγαλύτερο Seat Leon.

Μεγαλύτερο και πιο ποιοτικό το εσωτερικό, απόρροια μάλιστα της αξιόλογης  πλατφόρμας MQB A Zero, πάνω στην οποία θα χτιστούν και τα επόμενα αδελφά μοντέλα Volkswagen Polo και Skoda Fabia του γερμανικού ομίλου.

Advertisement
Advertisement

seat-ibiza-640

Σχεδιαστικά το νέο Seat Ibiza θα αποπνέει αύρα από μεγαλύτερα μοντέλα ενώ θα αποστασιοποιηθεί από τον προκάτοχό του σημαντικά, στην ουσία είναι σαν να έβαλε κάποιος το γνωστό μας Leon στη μηχανή σμίκρυνσης, με το αποτέλεσμα να είναι ελκυστικό.

Στους κινητήρες δεν υπάρχει κάτι κρυφό που να μην γνωρίζουμε, αφού τα σύνολα τόσο της βενζίνης όσο και του πετρελαίου είναι δοκιμασμένα από τα υπόλοιπα μοντέλα του γερμανικού ομίλου. Στη βάση της γκάμας θα συναντήσουμε τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα του λίτρου με ισχύ από 90 έως 110 ίππους.

Advertisement

Το νέο Seat Ibiza θα παρουσιαστεί επίσημα τον Μάρτιο του 2017 στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, με τις πωλήσεις του στην Ευρωπαϊκή αγορά να ξεκινούν το καλοκαίρι.

 

Advertisement