Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως τα πάει με τον τάρανδο το Dacia Jogger; (+video)

Ελλάδα 23:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως τα πάει με τον τάρανδο το Dacia Jogger; (+video)

ΝΕΑ

Πως τα πάει με τον τάρανδο το Dacia Jogger; (+video)

ΝΕΑ

Το οικογενειακό Jogger της Dacia, αποδεικνύεται πραγματικά ικανό απέναντι σε όλες τις δοκιμασίες που έχουν να κάνουν με την οδική του συμπεριφορά, ακόμα και στις πιο ακραίες.

Advertisement
Advertisement

Το Dacia Jogger παρουσιάστηκε το Σεπτέμβριο του 2021 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου και μέχρι στιγμής, είναι το πιο οικονομικό 7θέσιο στην αγορά.

Είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση αυτοκινήτου, με χώρους και ικανή τεχνολογία για να το βάλει στο στόχαστρο ενός κοινού που χρειάζεται την ευρυχωρία για να καλύψει τις μεταφορικές του ανάγκες. Είναι ένα «υβρίδιο» που ενσωματώνει στοιχεία από station wagon, με υπερυψωμένο αμάξωμα και αυξημένη απόσταση από το έδαφος στα πρότυπα των crossovers, ενώ στην καμπίνα του μπορούν να βρουν τη θέση τους μαζί με τον οδηγό, έως και 7 άτομα. Οι συνάδελφοι στο km77 δεν έχασαν την ευκαιρία να «περάσουν» το μοντέλο της Dacia από τις συνήθεις διαδικασίες απόδειξης των ικανοτήτων του αυτοκινήτου σε ότι έχει να κάνει με τα δυναμικά του χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

Στη «δοκιμασία του ταράνδου» όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται, το Jogger αποδεικνύεται ικανοποιητικό ως προς την απόδοσή του. Το Jogger έκανε το καλύτερό του πέρασμα με ταχύτητα εισόδου τα 70 χλμ./ώρα, ενώ και στο σλάλομ καταφέρνει και αναδεικνύεται ιδιαίτερα σταθερό στη διαδικασία, με χρόνο που παραπέμπει σε καλό αυτοκίνητο της μικρής (Β) κατηγορίας. Το Jogger που αναμένεται στην ελληνική αγορά μέσα στους επόμενους μήνες, έχει όλο εκείνο το τεχνολογικό πακέτο ως υποστηρικτικό του εξαιρετικού συνόλου πλαισίου- ανάρτησης, για να ανταπεξέρχεται σε κάθε δυσκολία που προκύπτει στο δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Dacia Jogger θα αποκτήσει έκδοση Camper Van
Το Jogger είναι το ασφαλέστερο Dacia
Η Dacia έφτασε τα 10 εκατομμύρια (αυτοκίνητα)

Advertisement

 

 

Advertisement