Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς στρίβει υπό πίεση η Ford Mustang Mach-E;

Ελλάδα 23:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς στρίβει υπό πίεση η Ford Mustang Mach-E;

ΝΕΑ

Πώς στρίβει υπό πίεση η Ford Mustang Mach-E;

ΝΕΑ

Η Ford Mustang Mach-E συμμετείχε στο απαιτητικό τεστ αποφυγής ταράνδου – Κατάφερε να ελιχθεί ανάμεσα στους κώνους;

Advertisement
Advertisement

Κρίνεται ικανός ο εξηλεκτρισμός να αλλοιώσει το DNA μιας Mustang; Με αφετηρία με αυτή την εύλογη απορία οι Ισπανοί συνάδελφοί μας του km77 έκατσαν πίσω από το τιμόνι της Ford Mustang Mach-E, εξετάζοντας τις αντιδράσεις της υπό πίεση.

Το ηλεκτρικό crossover της Ford υποβλήθηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου – ή αλλιώς moose test – όπου κλήθηκε να ελιχθεί με σχετικά μεγάλες ταχύτητες ανάμεσα σε διαδοχικές συστάδες κώνων.

Στην είσοδο στην πρώτη συστάδα με ταχύτητα 73 χλμ./ώρα, οι κλίσεις του αμαξώματος της Mustang Mach-E ήταν αυξημένες, κάτι που είναι λογικό δεδομένου ότι πρόκειται για ένα αυτοκόνητο βάρους 2,3 τόνων.

Advertisement
Advertisement

Στον αντίποδα, όταν η προσπάθεια διενεργήθηκε σε ταχύτητα 71 χλμ./ώρα, το ηλεκτρικό crossover επέδειξε πιο ήπιες αντιδράσεις, με τους κώνους να μένουν στις θέσεις τους.

Το τεστ αποφυγής ταράνδου ολοκληρώθηκε με μια δοκιμασία τύπου σλάλομ. Το αυτοκίνητο εκτελούσε ευλαβικά τις εντολές του οδηγού, ο οποίος ωστόσο έκανε λόγο για υπαρκτές μεν, εύκολα ελεγχόμενες δε υπερστροφικές τάσεις.

Advertisement

Η έκδοση της Mustang Mach-E που υποβλήθηκε στο moost test ήταν η AWD Extended Range με τους 351 PS, με 19αρες ζάντες και ελαστικά Continental Premium Contact 6. Την οποία δοκιμάσαμε και εμείς. Ενημερωθείτε για τις εντυπώσεις μας, εδώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρεμιέρα στο Goodwood για την κορυφαία Ford Mustang Mach-E
Δοκιμή: Ford Mustang Mach-E AWD Extended Range 351 PS
Με το Puma Rally1 θα τρέξει στην υβριδική εποχή του WRC η Ford