Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως σας φαίνεται η νέα μάσκα της Nissan;

Ελλάδα 4:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως σας φαίνεται η νέα μάσκα της Nissan;

ΝΕΑ

Πως σας φαίνεται η νέα μάσκα της Nissan;

ΝΕΑ

To μέλλον της Ιαπωνικής εταιρίας είναι ηλεκτρικό και όπως φαίνεται θα έχει και διαφορετική εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Η Nissan υφίσταται σχεδιαστική μεταμόρφωση καθώς αγκαλιάζει ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον, το οποίο σηματοδοτείται από την απομάκρυνση από την εμβληματική μάσκα V-Motion.

Η χαρακτηριστική γρίλια, που υπάρχει σε διάφορα μοντέλα της Nissan από το 2010, σταδιακά μένει πίσω καθώς η εταιρεία στρέφεται προς τα ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία συχνά δεν απαιτούν παραδοσιακές γρίλιες.

Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Nissan για την παγκόσμια σχεδίαση, Alfonso Albaisa, επιβεβαίωσε ότι το μοτίβο V-Motion δεν αποτελεί πλέον κεντρικό σημείο εστίασης για τη σχεδιαστική ομάδα.

Advertisement
Advertisement

Ενώ ορισμένα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα της Nissan εξακολουθούν να διαθέτουν στοιχεία του σχεδιασμού V-Motion, τα νεότερα μοντέλα, όπως το Versa και το Rogue, έχουν μετακινηθεί προς ένα διευρυμένο σχήμα V, που φαίνεται στο Ariya EV.

Η ώθηση προς την ηλεκτροκίνηση οδήγησε τη Nissan να δώσει προτεραιότητα στην αποδοτικότητα, διατηρώντας παράλληλα μεγάλη έμφαση στο στιλ.

Ο Albaisa υπογράμμισε την πρόκληση της εξισορρόπησης της αεροδυναμικής και της αισθητικής, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για καινοτομία ώστε να ικανοποιηθεί η αυξανόμενη ζήτηση για ξεχωριστά, πρωτοποριακά σχέδια.

Advertisement

Η Nissan αναγνωρίζει ότι οι πελάτες επιθυμούν φρέσκα, τολμηρά σχέδια στην ταχέως εξελισσόμενη αγορά ηλεκτρικών.

Αυτή η εξέλιξη αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Nissan να παραμείνει μπροστά στην ανταγωνιστική αυτοκινητοβιομηχανία, ικανοποιώντας παράλληλα τις απαιτήσεις των καταναλωτών που έχουν σε υψηλή προτεραιότητα το στιλ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Vision Qe είναι το πρώτο EV της Infiniti (+video)
Το επόμενο Nissan GT-R θα είναι hypercar! (+video)
Αυτό είναι το Nissan των… influencers!