Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κολλάει ένα Jeep Wrangler των 100.000 δολαρίων; Εύκολα! (+video)

Ελλάδα 16:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κολλάει ένα Jeep Wrangler των 100.000 δολαρίων; Εύκολα! (+video)

ΝΕΑ

Κολλάει ένα Jeep Wrangler των 100.000 δολαρίων; Εύκολα! (+video)

ΝΕΑ

Δύσκολα όμως ξεκολλάει. Στην προκειμένη περίπτωση, ο ιδιοκτήτης του Jeep Wrangler που δεν τσιγκουνεύτηκε τις βελτιώσεις, φαίνεται πως το παράκανε και χρειάστηκε τη συνδρομή τεσσάρων άλλων αυτοκινήτων για να βγει από εκεί που έμεινε.

Advertisement
Advertisement

Το Jeep Wrangler του οποίου η βασική τιμή στην έκδοση με το 5θυρο αμάξωμα είναι κοντά στις 28.000 ευρώ στις ΗΠΑ, είχε βελτιώσεις που έφταναν τη συνολική αξία του στις 87.000 ευρώ.

Τέσσερα οχήματα έρχονται για να βοηθήσουν το Jeep Wrangler που μπήκε σε ένα ποτάμι και αντί να περάσει, έμεινε εκεί. Το εγχείρημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς το Jeep είχε μείνει καιρό μέσα στο ποτάμι και ήταν τελείως «νεκρό»– πράγμα που σημαίνει πως ήθελε ιδιαίτερη φροντίδα, για να μπορούν τουλάχιστον να γυρίζουν οι τροχοί του.

Το Wrangler που βρέθηκε μέσα στο νερό μέχρι το καπό και τα ελαστικά του ήταν «εξαφανισμένα» μέσα στη λάσπη, έπρεπε να βρει από το συγκεκριμένο σημείο αλλά και να ρυμουλκηθεί μέσα από λαγκάδια και βουνά για να βγει στην άσφαλτο. Αμφότερα τα σκέλη της προσπάθειας, άγγιζαν το ακατόρθωτο αλλά εν τέλει, όλα πήγαν καλά και το κόκκινο Wrangler γύρισε στη βάση του.

Advertisement
Advertisement

Δεν έχει γίνει γνωστό αν οι ζημιές του είναι αναστρέψιμες και με τι κόστος αλλά το πολύ σημαντικό είναι πως απομακρύνθηκε από το σημείο, ανοίγοντας το πέρασμα και για άλλα αυτοκίνητα, ενώ περιορίστηκε και η μόλυνση του ποταμού. Είναι απορίας άξιο όμως, το πόσο υπερεκτίμησε τις ικανότητές του ο οδηγός του Wrangler που παρά τις βελτιώσεις, «κατάφερε» και το κόλλησε στο συγκεκριμένο –δύσκολο, ομολογουμένως- σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jeep Graphic Studio: Η… εξατομίκευση στα άκρα
Πόσο εύκολα βγαίνουν οι πόρτες και η οροφή στο Jeep Gladiator;
Δοκιμή: Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Advertisement

 

 

Advertisement