Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche Taycan GT1 EVO θα ήταν πολύ στυλάτο αγωνιστικό

Ελλάδα 0:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche Taycan GT1 EVO θα ήταν πολύ στυλάτο αγωνιστικό

ΝΕΑ

Η Porsche Taycan GT1 EVO θα ήταν πολύ στυλάτο αγωνιστικό

ΝΕΑ

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής «οραματίστηκε» την Taycan της Porsche ως αγωνιστικό για τα πρωταθλήματα αντοχής και το αποτέλεσμα της ψηφιακής επεξεργασίας των φωτογραφιών, είναι αν μη τι άλλο ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Advertisement
Advertisement

Οι αγώνες αντοχής ανέκαθεν συγκέντρωναν πολύ ενδιαφέρον από τους κατασκευαστές σε ότι έχει να κάνει με την εκμετάλλευση της αεροδυναμικής, στην πλέον ακραία της μορφή.

Η Hakosan Design μας δίνει μια εικόνα του πως θα μπορούσε να είναι η αγωνιστική εκδοχή της Taycan για τα πρωταθλήματα αντοχής, στα οποία εταιρείες όπως η Toyota, η SCG, η Peugeot, η ByKolles, η Ferrari, η Lamborghini, η Audi, η Porsche, η Acura και η BMW θα ανταγωνιστούν. Η πρότερη επιτυχία της Porsche στους αγώνες του είδους, αποτέλεσαν την αφορμή για τη δημιουργία των ψηφιακά επεξεργασμένων αυτών εικόνων, που μας δίνουν την αίσθηση της απόλυτης αεροδυναμικής εκμετάλλευσης με βάση το ηλεκτρικό μοντέλο της εταρείας.

Θα μπορούσε να αποτελεί το σύγχρονο διάδοχο της Porsche 911 GT1, το πρωτότυπο που ονομάστηκε GT1 EVO, από το οποίο αναδεικνύεται η σχεδιαστική γλώσσα της Γερμανικής εταιρείας που πάντα είχε μια ιδιαίτερη έφεση στην αισθητική των αγωνιστικών της. Το μπροστινό μέρος της GT1 EVO της Hakosan Design περιλαμβάνει προβολείς από την Taycan, ενώ διαθέτει μεγαλύτερα «τόξα» στα φτερά των τροχών και νέες εισαγωγές αέρα για την ψύξη των φρένων.

Advertisement
Advertisement

Ενώ η GT1 EVO είναι εμπνευσμένη από την Taycan, είναι δίθυρη, όπως θα περίμενε κανείς από ένα αληθινό αγωνιστικό αυτοκίνητο. Το πίσω μέρος περιλαμβάνει μια πολύ μεγάλη φτερούγα, έναν τεράστιο διαχύτη και μια φωτεινή μπάρα LED σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου. Μπορεί να είναι ανεξάρτητη «πρόταση» που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την επίσημη Porsche, δεν παύει όμως να είναι εντυπωσιακή και πολύ «πετυχημένη».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Alfa Romeo Giulia GTAm κοντράρει την Porsche 911 GT3
Επική κόντρα Porsche Taycan και BMW M5, απέναντι στο Rimac Nevera (+video)
Χώρισαν και της πήρε πίσω την Porsche… (+video)

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement