Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche: Συμμετέχει στην επανένωση για τα Φιλαράκια (+video)

Ελλάδα 17:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche: Συμμετέχει στην επανένωση για τα Φιλαράκια (+video)

ΝΕΑ

Porsche: Συμμετέχει στην επανένωση για τα Φιλαράκια (+video)

ΝΕΑ

Ο κόσμος τρελαίνεται ξανά για τους έξι φίλους από τη Νέα Υόρκη, καθώς το πολυαναμενόμενο επεισόδειο «Friends: The Reunion» (Φιλαράκια η Επανένωση) έκανε πρεμιέρα στο HBO Max. Από την επιστροφή των Friends δεν έλειψε η Porsche η οποία έκανε μια διασκεδαστική ανάρτηση στο Instagram. Η φωτογραφία στο Instagram είναι μία αναφορά στο 5ο επεισόδιο του 6ου κύκλου στο οποίο ο Joey βρίσκει τα κλειδιά από μία Porsche.

Advertisement
Advertisement

Η ανάρτηση της Porsche στο Instagram δείχνει ένα σωρό κουτιών με ένα κάλυμμα αυτοκινήτου Porsche τυλιγμένο πάνω τους. Είναι μια αναφορά στο 5ο επεισόδιο του 6ου κύκλου στο οποίο ο Joey (Matt Leblanc αργότερα παρουσιαστής του Top Gear) βρίσκει τα κλειδιά από μία Porsche. Όταν ανακαλύπτει ότι οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται όταν πιστεύουν ότι είναι ιδιοκτήτης μιας Porsche, και κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι ιδιοκτήτης μια Porsche.

Ο Joey για να πείσει εμφανίζεται με ρούχα Porsche από την κορυφή ως τα νύχια, ενώ τυλίγει ένα σωρό κουτιά από χαρτόνι με μία κουκούλα με το έμβλημα της εταιρίας, λέγοντας στους ανθρώπους ότι θα τους έδειχνε το αυτοκίνητο αλλά: «απλά το κάλυψε για τη νύχτα». Η… απάτη αποκαλύπτεται όταν κάποιος που έπαιζε αμερικάνικο ποδόσφαιρο πέφτει πάνω σε αυτό που φαίνεται ως αυτοκίνητο και αποκαλύπτει ότι είναι στην πραγματικότητα στοιβαγμένα χάρτινα κουτιά.

Advertisement
Advertisement

Η ανάρτηση στο Instagram ήταν μια έξυπνη αναφορά της Porsche σε μία σειρά που έχει ακόμη απήχηση στον κόσμο στις ΗΠΑ αλλά και την Ευρώπη. Πάντως η εμφάνιση του Joey δεν είναι… φτηνή συνολικά τα ρούχα και τα αξεσουάρ (μαζί με την κουκούλα) με μία πρόχειρη έρευνα που κάναμε κοστίζουν λίγο πάνω από 1.360 ευρώ. Μάλλον ένας ακριβός τρόπος για φλερτ.

Ακόμη αναρωτιέμαι πως ο Matt Leblanc επιλέχθηκε για παρουσιαστής του Top Gear.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Friends: Τα αυτοκίνητα στα Φιλαράκια
Τι οδηγούν τα… Φιλαράκια
«Έφυγε» η Βασίλισσα του Νίρμπουργκρινγκ (video)