Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche 911 Off-Roader: Αυτή η 911 δεν σταματά πουθενά (+video)

Ελλάδα 2:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche 911 Off-Roader: Αυτή η 911 δεν σταματά πουθενά (+video)

ΝΕΑ

Porsche 911 Off-Roader: Αυτή η 911 δεν σταματά πουθενά (+video)

ΝΕΑ

Πρόκειται μια από τις τρεις Porsche 911 (964) Baja Prototype που έχουν κατασκευαστεί.

Advertisement
Advertisement

Εάν η απλή Porsche 911 δεν είναι αρκετά αρκετή για εσάς, τότε αυτό το ιδιαίτερο μοντέλο εμπνευσμένο από τους αγώνες Baja θα μπορούσε να γίνει η επιλογή σας.

Η συγκεκριμένη Porsche 911 ξεκίνησε τη ζωή της ως 964 Carrera 4 Cabriolet και ανακατασκευάστηκε πλήρως από την Russell Built Fabrication.  Όπως φαντάζεστε δεν υπάρχει ούτε ένα αυθεντικό πάνελ στο αμάξωμά της…

Οι πιο παρατηρητικοί θα προσέξουν πως είναι πιο μεγάλη κατά σχεδόν 8,0 εκατοστά πιο μακριά και σχεδόν 38,0 πιο φαρδιά από μία στάνταρ Porsche Carrera 4. Το αυτοκίνητο είναι το πρώτο από μια σειρά κατασκευών «Safari 911» που ετοιμάζονται.

Advertisement
Advertisement

Η λίστα των προδιαγραφών αποκαλύπτει ότι αυτή η ειδική 911 είναι εξοπλισμένη με heavy duty off road ανάρτηση κατασκευασμένη από κράμα χάλυβα 7075 και 4130 Chromoly. Έχει διαδρομή 30,0 εκατοστών μπροστά και 33,0 πίσω, ενώ διαθέτει και αγωνιστικό ρεζερβουάρ προδιαγραφών FIA.

Παρόλο που το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει δύσκολες συνθήκες εκτός δρόμου, από το εσωτερικό δεν λείπει η πολυτέλεια. Η Russell Built Fabrication έχει «ντύσει» το ταμπλό με μαύρο Alcantara, έχει τοποθετήσει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων, ένα τριάκτινο τιμόνι Sparco και μία πεταλιέρα της Tilton Racing. Η υπόλοιπη καμπίνα, συμπεριλαμβανομένων των bucket καθισμάτων (της Sparco) είναι φινιρισμένα με δέρμα Olive Green.

Advertisement

Το κινητήριο σύνολο της Porsche είναι ένας ατμοσφαιρικός μπόξερ 3,8 λίτρων της Rothsport Road & Race, τετραπετάλουδο, ECU Motec και σύστημα εξάτμισης από την GT3. Αποδίδει 360 ίππους και κινεί τους πίσω τροχούς.

Advertisement

Η ιδιαίτερη αυτή 911 έχει διανύσει μόνο 8.368 χιλιόμετρα και μπορεί να κινηθεί νόμιμα σε δημόσιο δρόμο, τουλάχιστον στις  ΗΠΑ.  

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένας φωτογράφος «κολλημένος» με την Porsche 911 (video)
Porsche 911S (1967): Δείτε τη μεταμόρφωσή της (+video)
Στα χέρια μας 5 από τις καλύτερες Porsche της ιστορίας