Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται η σπέσιαλ Pontiac Firebird του Burt Reynolds

Ελλάδα 15:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται η σπέσιαλ Pontiac Firebird του Burt Reynolds

ΝΕΑ

Πωλείται η σπέσιαλ Pontiac Firebird του Burt Reynolds

ΝΕΑ

Αγοράστηκε από τον Burt Reynolds το 2016 και στη συνέχεια τροποποιήθηκε και βελτιώθηκε από το την Bandit Darville’s Trans Am.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο διατίθεται, προς πώληση στην ιστοσελίδα  Bring a Trailer. Η δημοπρασία λήγει στις 8/6/2022.

 

Το μοντέλο Pontiac Firebird Formula του 1978 δεν είναι το τυπικό κλασικό σας αυτοκίνητο αφού όχι μόνο είχε διάσημο ιδιοκτήτη, τον Burt Reynolds, αλλά και επειδή είναι ανακατασκευασμένο και βελτιωμένο με κινητήρα V8 8.200 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Ήταν αρχικά βαμμένο σε χρώμα ασημένιο/πλατίνα και αφού αναπαλαιώθηκε βάφτηκε σε χρώμα μαύρο (με χρυσές λεπτομέρειες) από την Restore a Muscle Car of Nebraska.

«Φορά» τροχούς με ζάντες (18 ιντσών) που έχουν σχήμα νιφάδας χιονιού (σχέδιο εποχής)και ελαστικά της Nitto, το τετραθέσιο κουπέ έχει αμορτισέρ/ ελατήρια των Detroit Speed ​​και QA1. Τέλος τα φρένα είναι τύπου Nascar της Wilwood.

Advertisement

Εξωτερικά ξεχωρίζει από το Shaker hood, τα «φτερά» με αεραγωγούς, τα διπλά τελικά εξάτμισης, τα αυτοκόλλητα βινυλίου, τους προβολείς ομίχλης, την πίσω αεροτομή και την… κεραία CB. Εσωτερικά έχει την επιγραφή «Be Safe!» και την υπογραφή του Reynolds στο ντουλαπάκι με χρυσό μελάνι.

Advertisement

Αυτήν τη η στιγμή η Pontiac Firebird του Burt Reynolds, βρίσκεται στη Σάντα Μόνικα, έχει διανύσει περίπου 5.633 χλμ και ως τώρα η καλύτερη προσφορά για την αγορά του είναι στα 94.738 ευρώ ή 101.777 δολάρια στο site  Bring a Trailer. Το… σφυρί του ψηφιακού δημοπράτη θα χτυπήσει για να επιβεβαιώσει πως «Πωλήθηκε» την Τετάρτη 8 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Burt Reynolds και το νέο “Bandit” Trans Am
Δημοπρασία ΟΔΔΥ: Στο «σφυρί» και αντίκες από 1.000 ευρώ!
Σε δημοπρασία 200 ιστορικές Chevrolet (video)

Advertisement