Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε δημοπρασία 200 ιστορικές Chevrolet (video)

Ελλάδα 1:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε δημοπρασία 200 ιστορικές Chevrolet (video)

ΝΕΑ

Σε δημοπρασία 200 ιστορικές Chevrolet (video)

ΝΕΑ

Μία πρωτότυπη δημοπρασία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες, η οποία περιλαμβάνει αποκλειστικά μοντέλα της Chevrolet.

Advertisement
Advertisement

Η λατρεία του Rick Treworgy προς τα μοντέλα της Chevrolet και κυρίως αυτά των προηγούμενων δεκαετιών, τον οδήγησε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο μουσείο, το Muscle Car Museum, του οποίου η πλειοψηφία των εκθεμάτων αναμένεται να βγει σε δημοπρασία.

Η παραπάνω απόφαση ελήφθη από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, ο οποίος είχε προγραμματίσει την συγκεκριμένη ενέργεια να την πραγματοποιήσει μέσα στο 2022, αλλά λόγω της παγκόσμιας πανδημίας άλλαξαν τα πάντα. Παρατηρώντας τα εκθέματα, αντιλαμβανόμαστε την προτίμηση σε σπάνια μοντέλα, κυρίως muscle cars, όπως για παράδειγμα μία πληθώρα από Chevrolet Camaro, Chevelle, διάφορες Impala και Bel Air, αλλά και Pontiac GTO.

Advertisement
Advertisement

Επίσης η λίστα των εκθεμάτων περιλαμβάνει pick up μοντέλα της Chevrolet, που πρωταγωνιστούσαν τις δεκαετίας του ’50 και ’60, όπως και ένα Blazer K5 του 1969. Κατά την διάρκεια της δημοπρασίας δεν θα λείψουν και οι Corvette, το αγαπημένο muscle car των Αμερικάνων, σε διαφορετικές γενιές και εκδόσεις. Ανάμεσα στα 48 διαφορετικά μοντέλα, σημειώστε την κορυφαία ZR1 του 1990 και 1991, αλλά και του 2010, αρκετές Stingray, μεταξύ των οποίων και την πιο πρόσφατη, καθώς και μία Ζ06 του 2016.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Δικαίωση Newsauto: Καταργήθηκε το τσιπ σε φορτηγά και λεωφορεία!

Στη φάκα της ΕΛΑΣ συμμορία που έχει κλέψει εκατοντάδες αυτοκίνητα

Ελλάδα: Έως και 4.000 ευρώ πληρώνουν εταιρείες ΙΧ σε influencers

Advertisement