Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

O Burt Reynolds και το νέο “Bandit” Trans Am

Ελλάδα 4:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Burt Reynolds και το νέο “Bandit” Trans Am

Men + Speed

O Burt Reynolds και το νέο “Bandit” Trans Am

Men + Speed

Ξέρετε πως μπορείτε να πάρετε μια Pontiac Trans Am χάρη στην εταιρεία αυτοκινητοβιομηχανίας μετατροπής Trans Am Depot, η οποία επανασχεδίασε μία Camaro, μετατρέποντάς την σε μια σύγχρονη ερμηνεία της Trans Am με τη χρήση προσαρμοσμένων body kits και ανταλλακτικών; ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Τώρα λοιπόν, μπορείτε να βρείτε το εν λόγω μοντέλο σε μια έκδοση 840 ίππων, εμπνευσμένο από τη γνωστή ταινία “Smokey and the Bandit”. Και εδώ είναι ο Burt Reynolds να σας πει τα πάντα για αυτό, ο οποίος είναι Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, όπως η συγκεκριμένη ταινία που προαναφέραμε.

Ως γνωστόν, Podiac πια δεν υπάρχει αλλά το βασισμένο στην πέμπτη γενιά της Camaro όχημα, έχει εικόνα εμπνευσμένη από το διάσημο μαύρο και χρυσό αυτοκίνητο που πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη ταινία του 1977, «Smokey and the Bandit».

Burt Reynolds-Bandit-Trans Am-640

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη έκδοση ονομάζεται Trans Am SE Bandit Edition και θα κατασκευαστούν μόλις 77, γεγονός που αντιπροσωπεύει και το έτος που βγήκε η ταινία στους κινηματογράφους, καθώς και το έτος του μοντέλου του αυτοκινήτου. Η Trans Am Depot έχει δημιουργήσει παρόμοια αυτοκίνητα στο παρελθόν, αλλά αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι ότι Reynolds είχε βάλει το χεράκι του. Κάθε ένα από τα 77 αυτοκίνητα θα φέρει την υπογραφή του. Το εσωτερικό είναι ντυμένο με δέρμα και στα μαξιλαράκια του κεφαλιού υπάρχει ζωγραφισμένο ένα κεφάλι καουμπόϊ.

Αποτελεί μια εκσυγχρονισμένη έκδοση του αρχικού, καθώς μοιάζει αρκετά με το σχεδιασμό του ’77 Trans Am. Το νέο “Bandit” έκανε το ντεμπούτο του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και η τιμή του ξεκινά περίπου από τα 115.000 δολάρια.