ΝΕΑ

Polestar: Αφήστε το iPhone και πάρτε τα βουνά

Ελλάδα 18:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Polestar: Αφήστε το iPhone και πάρτε τα βουνά

ΝΕΑ

Polestar: Αφήστε το iPhone και πάρτε τα βουνά

ΝΕΑ

Η Polestar προτείνει στους ανθρώπους να αφήσουν για λίγο το smartphone τους και να εξερευνήσουν τη φύση με τα μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου iPhone 15 από την Apple η Polestar προχώρησε σε μια ασυνήθιστη ανακοίνωση-προτροπή για το κοινό. Η σουηδική μάρκα προτρέπει τους ανθρώπους να κάνουν μια παύση από τον ψηφιακό κόσμο και να βγουν στη φύση. Να πάρουν το αυτοκίνητό τους και να επισκεφτούν ένα δάσος, ένα ποτάμι, μια παραλία, ένα βουνό για να αποτοξινωθούν και να ενωθούν με τη φύση που τόσο έχουν απομακρυνθεί.

Η Polestar συμβουλεύει το κοινό να μειώσει το χρόνο που ασχολείται με τα social media, να σταματήσει να κοιμάται και να ξυπνάει με το smartphone δίπλα και να μειώσει το χρόνο μπροστά στις οθόνες. Μάλιστα, σχολιάζει ότι θα έφτιαχνε ευχαρίστως μια μηχανή του χρόνου για να δείξει στις νέες γενιές πως ήταν ο κόσμος πριν την έλευση του internet.

Advertisement
Advertisement

Μια καλή αφορμή για να αφήσουμε τις οθόνες πίσω μας είναι να μπούμε σε ένα ηλεκτρικό Polestar και να πάμε μια βόλτα, να κάνουμε αυτό που αναφέρει η εταιρεία «ψηφιακή αποτοξίνωση». Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι και μέσα στα αυτοκίνητα της Polestar ο χρήστης εξακολουθεί να έχει μπροστά του οθόνες και σύνδεση με το διαδίκτυο!

Όπως και να έχει, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι τεχνολογία έχει κάνει εξαιρετικά εύκολη τη ζωή μας – την έχει βελτιώσει στο μέγιστο. Όπως όλα όμως, έτσι και εδώ πρέπει να βάζουμε όρια, μέτρο, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε την τεχνολογία χωρίς να μας απορροφά από όλα τα υπόλοιπα πράγματα που έχουν σημασία στη ζωή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Polestar 4 θα έχει το δικό του smartphone
To Volvo XC60 Recharge T8 Polestar Optimised είναι κορυφαίο!
Αυτό είναι το ηλεκτρικό Polestar 5 με τα 884 άλογα! (+video)