Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Polestar 4 θα έχει το δικό του smartphone

Ελλάδα 11:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Polestar 4 θα έχει το δικό του smartphone

ΝΕΑ

Το Polestar 4 θα έχει το δικό του smartphone

ΝΕΑ

Το καινούριο ηλεκτρικό μοντέλο της Polestar θα συνοδεύεται από το δικό του smartphone.

Advertisement
Advertisement

Η Polestar ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρεία τεχνολογίας Xingji Meizu στην Κίνα. Η συγκεκριμένη εταιρεία ανήκει στον Όμιλο Geely και ειδικεύεται στα κινητά τηλέφωνα και στις Bluetooth συσκευές και αναμένεται να βοηθήσει την Polestar στα μελλοντικά της μοντέλα.

Ο πρώτος καρπός της συνεργασίας έχει να κάνει με ένα νέο smartphone το οποίο εξελίσσουν από κοινού η Polestar με την Xingji Meizu. Πιο συγκεκριμένα, η Σουηδική μάρκα αναφέρει ότι το καινούριο Polestar 4 θα συνοδεύεται από ένα smartphone το οποίο θα είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Βασικό στοιχείο της συσκευής θα είναι ότι θα χρησιμοποιεί το ίδιο λειτουργικό σύστημα Meizu FlyMe που έχει ενσωματωμένο το αυτοκίνητο, κάτι που σημαίνει ότι θα ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες μη συμβατικότητας. Αντίστοιχα, σε Ευρώπη και Αμερική το αυτοκίνητο και το smartphone θα έχουν ενσωματωμένο σύστημα Google OS, ειδικά σχεδιασμένο για μέγιστη εμπειρία συνδεσιμότητας.

Η τηλεφωνική συσκευή θα είναι premium και θα ανταγωνίζεται τα κορυφαία μοντέλα των Apple και Samsung, ενώ οι υπηρεσίες που θα προσφέρει σε συνεργασία με το Polestar 4 θα είναι στο επίπεδο των σύγχρονων BMW, Mercedes και Porsche.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Volvo XC60 Recharge T8 Polestar Optimised είναι κορυφαίο!
Αυτό είναι το ηλεκτρικό Polestar 5 με τα 884 άλογα! (+video)
Το νέο καινούργιο Polestar δεν χρειάζεται παρμπρίζ

Advertisement